Σελίδες


Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 1994-95
Στην φωτογραφία είναι οι έλληνες αθλητές ενώ απουσιάζουν οι δύο ξένοι της ομάδας : 
Ο ''έλληνας'' τώρα πια και αγαπητός Βέσκο Γκέρκοφ που βρίσκεται παντρεμένος στην Αλεξανδρούπολη με την φίλη του Εθνικού και του Βόλεϊ Σμαρώ Δέλκου 
και ο Ρώσος Σιμπίζοφ Π. 


Η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης στην προσπάθεια της να δημιουργήσει ένα ''ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ'' ξεκινά να συλλέγει υλικό το οποίο θα αναρτάται στο blogspot της Λέσχης. 
Με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθεί ένα αρχείο ώστε ένας στόχος που έχει θέσει το διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης, να γίνει πραγματικότητα. 
Σκοπός μας είναι η προβολή  του κορυφαίου αθλήματος της Αλεξανδρούπολης, του ΒΟΛΕΪ και μέσα από την προσπάθεια αυτή να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί την ιστορία του .
Οι φωτογραφίες ή τα δημοσιεύματα θα συγκεντρώνονται στο blogspot της Λέσχης (lepetalex.blogspot.com), στην ετικέτα ''ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ'' .
Παρακαλούνται οι φίλοι του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης να βοηθήσουν την προσπάθεια μας  στέλνοντας ιστορικές φωτογραφίες ή δημοσιεύματα που θα κάνουν πληρέστερο το λεύκωμα στο e-mail της Λέσχης, lepetalex@gmail.com. Εάν οι φωτογραφίες δεν είναι σε ψηφιακή μορφή παρακαλούμε να παραδίδονται στα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης και σε λίγες μέρες αφού μετατραπούν θα επιστρέφονται.