Σελίδες


Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ Ο ΓΚΕΡΙΤΣ


Ηρθε το τέλος για τον Γκέριτς

Μετά από μια σεζόν στην Βοϊβοντίνα με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Σερβίας, ο 35χρονος Ατνρίγια Γκέριτς, σταμάτησε την πλούσια καριερα του.
Ο πρώην κεντρικός του Παναθηναϊκού ουσιαστικά γύρισε στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, για να την κλείσει με όμορφο τρόπο, κάτι που κατάφερε με την κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου.

Ο Σέρβος αγωνίστηκε από το τριφύλλι τη σεζόν 2008-2009, αφού πρώτα πέρασε 6 χρόνια στην Ματσεράτα με όμορφες αναμνήσεις.

Στους πρωταθλητές Ιταλίας είχε 179 εμφανίσεις, ενώ κέρδισε ένα πρωτάθλημα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, τρία CEV Καπ, ένα ιταλικό κύπελλο, και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας. Η Λατίνα και η Μοντικιάρι ήταν αυτές που συμπλήρωσαν το πέρασμά του από το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Άλλωστε ό ίδιος με δηλώσεις του, ξεχώρισε το πέρασμά του από την Ματσεράτα, λέγοντας ότι ήταν η πιο όμορφη περιοδος της καριέρας του, η οποία τον την σεζόν 2010-11 τον οδήγησε στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε.

Με την εθνική ομάδα της Σερβίας, έχει κατακτήσει ένα χρυσό (2000) και ένα χάλκινο (1996) μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα ασημένιο (1998) σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, πέντε μετάλλια σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τρία ασημένια μετάλλια σε Παγκόσμια Λιγκ.

ΠΗΓΗ www.volleynews.gr