Σελίδες


Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Φιλική νίκη Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης στην Ξάνθη



Νίκη για την ελλιπή ΓΕΑ στην Ξάνθη

Όρθιοι (από αριστερά) : Χατζόπουλος Δ., Τασάκος Γ., Χρηστουηλίας Χρ., Παντίρης Ν., Χριστόφας Ν., Αμαριανάκης Γ., Ζλατιλίδης Δ.
Καθιστοί : Σκεύας Ν., Μπαξεβανίδης Β., Σταματίου Απ., Δαρδαβερένης Τ., Αρχοντούδης Στ., Δημητρούδης Γ., Κόττας Χρ.
Η προετοιμασία της ΓΕΑ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών έχει μπει στην τελική της ευθεία και ο προπονητής της Ιπποκράτης Δήμητσας δοκιμάζει διάφορα σχήματα και συστήματα προκειμένου τόσο να καταλήξει στο καλύτερο δυνατό για την ομάδα του, όσο και για να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών του αλλά και τα σημεία που πρέπει να βελτιώσει.

Στο πλαίσιο αυτό η ΓΕΑ αγωνίστηκε την Τετάρτη στην Ξάνθη κόντρα στον Ερμογένη τον οποίο και νίκησε με 3-1 σετ.
Το τελικό αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει αφού οι κιτρινόμαυροι του Έβρου θέλησαν να τεστάρουν μέσα από φιλικό αγώνα, ορισμένα συγκεκριμένα σημεία στο παιχνίδι τους. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ταξίδεψε στην Ξάνθη με μόλις 8 παίκτες στη διάθεσή της, γεγονός που προβλημάτισε μεν αλλά εν τέλει δεν απογοήτευσε τον τεχνικό της.

«Ήταν 'ένα τεστ που επιλέξαμε να κάνουμε απέναντι σε μια υποδεέστερη θεωρητικά ομάδα, προκειμένου να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα και να δοκιμάσουμε ορισμένες τακτικές στο παιχνίδι μας. Το αρνητικό είναι ότι είχαμε ελλείψεις και δεν μας ακολούθησαν αρκετοί βασικοί μας αθλητές. Η κατάσταση δεν είναι επαγγελματική, οπότε τα περιμένουμε κι αυτά. Όμως, έχουμε πολλά παιδιά στη διάθεσή μας και προσαρμοζόμαστε. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και διάφορα σχήματα στο παιχνίδι μας. είμαι ικανοποιημένος και από την από την παρουσία των παικτών μου αλλά και γενικότερα από την προετοιμασία της ομάδας».

Επόμενα φιλικά για τη ΓΕΑ τα Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη κόντρα στον Ερμογένη στις 6μμ και την ερχόμενη Τρίτη στις 7μμ απέναντι στην δεύτερη ομάδα του Εθνικού.
Τα σετ: 20-25, 19-25, 26-24, 25-18

Η ΓΕΑ αγωνίστηκε με τους: Δαλδαβερένη, Σκεύα, Χριστόφα, Αμαριανάκη, Σταματίου, Αρχοντούδη (Αλεξάκη)
πηγη www.thrakisport.gr