Σελίδες


Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Τεράστια εκτός έδρας νίκη για τη Νίκη Αλεξ/πολης!


Εξαιρετικά μεγάλης σημασίας νίκη πέτυχε η Νίκη Αλεξανδρούπολης στην Δράμα, καθώς επικράτησε του τοπικου Ερμη με 3-1 σετ και διατηρήθηκε στην κορυφή του βορείου ομίλου της Α2 Κατηγορίας.
 Με την καθαρή νίκη και τους τρεις βαθμούς της νίκης επέστρεψε από την Δράμα η Νίκη. Η νεανική ομάδα της Αλεξανδρούπολης επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Ερμή και έκαναν το δύο στα δύο πραγματοποιώντας εξαιρετικό ξεκίνημα στην επιστροφή τους στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.
 Με πάθος, μαχητικότητα, σοβαρότητα στα σημεία που έπρεπε και με καλή τακτική πανηγύρισαν μια σημαντική επιτυχία που χαρίζει βαθμούς και αυτοπεποίθηση. Η Νίκη παρά τις απουσίες των κεντρικών Νατσίδου και Βαρελά, παρά το άγχος του εκτός έδρας αγώνα, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε την καλή τακτική στο σερβίς που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην υποδοχή των παικτριών της Δράμας, αξιοποίησε τα λάθη της αντιπάλου και τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και επικράτησαν εύκολα στα δυο πρώτα σετ με 25-16 και 25-18.
Στο τρίτο τα κορίτσια του Γιώργου Τεκτονίδη έχασαν την αυτοσυγκέντρωσή τους βγήκαν εκτός ρυθμού με αποτέλεσμα ο Ερμής να επανέλθει εύκολα και να μειώσει σε 1-2 σετ. Στο τέταρτο σετ η Νίκη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Οι Δραμινές είχαν προβάδισμα με 19-15 αλλά στο σημείο εκείνο ο Γ. Τεκτονίδης έκανε κίνηση ματ. Πέρασε αλλαγή την Ειρήνη Βογιατζή που με σερβίς τακτική έφερε τα πάνω κάτω. Η Νίκη προηγήθηκε με 22-24 για να πανηγυρίσει τελικά το 23-25 και το 1-3 σετ.
Τα σετ: 16-25,18-25,25-16,23-25
ΝΙΚΗ (Τεκτονίδης): Λαμπροπούλου, Κεπεσίδου, Νικολαϊδου, Λαμπρίδου, Καλογεροπούλου, Καράμπαλη / Λυμπεροπούλου (λ), Κολοσέντα, Τζιογκίδου, , Γίτση, Βογιατζή.
πηγη www.thrakisport.gr