Σελίδες


Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Φιλική νίκη για την Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης απέναντι στον Ερμογένη Ξάνθης

Νίκη για την ελλιπή ΓΕΑ στην Ξάνθη
Σήμερα στο κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης διεξήχθη φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Γ.Ε.Αλεξ/πόλης και του Ερμογένη Ξάνθης.
Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την νέα αγωνιστική περίοδο (Η Γ.Ε.Αλεξ/πολης για την Α2 ανδρών και ο Ερμογένης Ξάνθης για το Τοπικό Πρωτ/μα).
Η Γ.Ε.Α. έκανε την ανατροπή, αν και έχανε 0-2 και κέρδισε 3-2(21-25, 31-33, 25-18, 25-16, 15-11) δείχνοντας καλά στοιχεία και διάρκεια στο παιχνίδι της.
Ο προπονητής της Γ.Ε.Α., Ιπποκράτης Δήμητσας, δοκίμασε διάφορα σχήματα, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και σίγουρα έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.
Οι ελλείψεις που είχε στους κεντρικούς, απουσίασαν οι Χάτζόπουλος και Χρήστος Κίτσιος, δυσκόλεψαν την προσπάθεια της ομάδας και έδειξαν ότι με πλήρη σύνθεση θα είναι πολύ ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα.
Η Γ.Ε.Α. ξεκίνησε με τους : Παντίρη πασαδόρο, Αμαριανάκη και Σκεύα ακραίους, Χριστόφα και  Σταματίου κεντρικούς, Κώστα Κίτσιο διαγώνιο και τον Αρχοντούδη λίμπερο. Έπαιξαν ακόμη Τασάκος, Αλεξάκης, Δαλδαβερένης, Δημητρούδης Ισ., Μπαξεβανίδης, Κόττας, Χατζηιωάννου.
Ο Ερμογένης Ξάνθης παρουσίασε ένα αξιόμαχο συγκρότημα με ταλαντούχους νεαρούς παίκτες που θα πρωταγωνιστήσει στο τοπικό πρωτάθλημα Ανατ.Μακεδονίας-Θράκης.