Σελίδες


Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ(ΗΡΑΚΛΗΣ) ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΄΄ΜΙΚΡΕΣ'' (ΕΘΝΙΚΟΣ) ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ...



Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ  έφερε τα πάνω -κάτω και στο βόλεϊ και βλέπουμε υπερδυνάμεις να καταποντίζονται και "μικρές" αλλά τίμιες να αναδεικνύονται.
Ο λόγος ασφαλώς για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που
προσπαθούσε τόσα χρόνια και ζούσε με τα πενιχρά μέσα που διέθετε ,αλλά παράλληλα φρόντιζε και την υποδομή της .
Ετσι η κρίση βρήκε τους ακρίτες παρά τις "χρυσές" περιπέτειες να διαθέτουν μία ομάδα δυνατή έχοντας ένα κράμα νέων και έμπειρων παικτών και με τον Σάκη Μουστακίδη στο τιμόνι να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Εχει δύο νίκες εκτός και μία εντός με τον ισχυρό ΄Αρη και καλείται το Σάββατο να εκπορθήσει και την έδρα του Ηρακλή στην Μίκρα.Το 4Χ4 για τον Εθνικό είναι εφικτό και για την ομάδα του Εβρου θα είναι ενα επίτευγμα ,αντάξιο των ρεκόρ Γκίνες ....αφού αυτά μοιράζονται αφιδώς ,καθώς ο Εθνικός την 5η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Σύρου σ΄ενα παιγνίδι που θα ξεσηκώσει όλη την μεθόριο ....

  • Στον αντιποδα ο Ηρακλής που εμφανίζει σημάδια απσύνθεσης ,όπου απο νταμπλούχος βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα ,χωρίς νίκη με -2 βαθμούς καθώς πληρώνει αμαρτίες των ένθερμων φίλων του που τώρα τον εγκατέλειψαν με την γνωστή ιστορία των πυροσβεστήρων ....
 ΓΚΙΝΙΑΡΗΣ  ο φιλόδοξος Αντρέεϊ Κράβαρικ ο οποίος στο πάθος του να γίνει "αφεντικό" του Ηρακλή ,όταν η ομάδα ήταν στα πάνω της και ήθελε να γίνει πρόεδρος- προπονητής ,διάλεξε άσχημη περίοδο να αρχίσει την ενασχόληση του στα νέα του καθήκοντα.
Ωσ προπονητής 'ηρθε αργά να αναλάβει μία ομάδα άφραγκη με μεγάλα χρέη και αφού είχαν τελειώσει οι μεταγραφές ,ξεκίνησε να μαζεύει παίκτες που δεν είχαν βρεί ομάδες.
Του έφεραν και δύο ξένους που αφού δεν τους πληρώνουν ,βαφτίστικαν ατάλαντοι και ο Ηρακλής πλέον περιμένει τις δύσκολες μέρες του Νοέμβρη ,αφού μέχρι τις 12 του μήνα θα πρέπει να παρουσιάσει ΑΦΜ ,αν θέλει να συνεχίσει να παίζει στην κατηγορία !
Αυτό δεν είναι το πρόβλημα,αφού θα βρεθεί τρόπος για να συνεχίσει να παίζει.
Στην Ελλάδα των μνημονίων ζούμε και θα βρεθεί κάποιο παράθυρο να συνεχίσει .
Ετσι και αλλιώς ο στόχος είναι να παρθεί η επιχορήγηση μέσω  ΕΣΑΠ για να αναπνεύσει οικονομικά ,αλλά το θέμα είναι τι θα κάνει αγωνιστικά,αφού δεν υπάρχει φώς στο τούνελ και δεν προβλέπονται και μεταγραφές τον Γενάρη ....εκτός αν "ανακαλύψουν" κανέναν νέο Κολύμπατζη για να ασχοληθούν ενεργά οι "έμμισθοι" με την ομμάδα.
Γκινιάρης λοιπόν ο Αντρέϊ αφού σαν  προπονητής χωρίς να φταίει σε τίποτα θα χρεωθεί και το αγωνιστικό κατρακύλισμα της ομάδας .
Ισως ο Κράβαρικ όμως να στραφεί αλλού.
Ας δοκιμάσει ως πρόεδρος,όχι του Ηρακλή ,αλλά της ΕΟΠΕ !!!! αφού είναι αποδεκτός απο τον Μπελιγράτη .
ΠΗΓΗ liberovolley11.blogspot.com