Σελίδες


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η βράβευση του Ανέστη Δαλακούρα



Η βράβευση του Ανέστη Δαλακούρα

Τη αποθέωση γνώρισε πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Άρη το Σάββατο στην Αλεξανδρούπολη ο Ανέστης Δαλακούρας. Ο νεαρός διεθνής, βραβεύτηκε με το έπαθλο του MVP από τα χέρια του προέδρου του ΤΑΑ Γιάννη Τζήμα, για την εντυπωσιακή απόδοσή του στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στο Παναθηναϊκού και μόλις παρέλαβε το βραβείο, το κλειστό γυμναστήριο σείστηκε από τις επευφημίες του φίλαθλου κόσμου προς το πρόσωπό του.
Ο Ανέστης αποτελεί γέννημα θρέμμα το ιστορικού συλλόγου του Έβρου. Σήκωσε όλες τις κούπες στα πανελλήνια πρωταθλήματα με τα μικρά τμήματα του Εθνικού, αποτελεί βασικό στέλεχος στις εθνικές ομάδες παίδων και νυν εφήβων και από πέρυσι αποτελεί τν βασικό ακραίο της μεγάλης ομάδας του Εθνικού στην Α1 βόλει. Και μεγαλύτερη επιβράβευση για την αγωνιστική άνοδο του νεαρού Δαλακούρα αποτελούν τα θερμά λόγια του Θανάση Μουστακίδη μετά το ματς της πρεμιέρας. «Θέλω αυτό το παιδί να παίξει ακραίος στην εθνική Ελλάδας Παρακαλώ τους ομοσπονδιακούς προπονητές να τον προσέξουν» ήταν τα λόγια ενός ανθρώπου σύμβολο για το ελληνικό βόλεϊ.
 Μαζί με τον αδελφικό του φίλο Ραφαήλ Κουμεντάκη αποτελούν το δίδυμο που οδηγεί από επιτυχία σε επιτυχία τον Εθνικό και φιλοδοξούν να τον δώσουν ψηλά. Ομολογουμένως αποτελούν τις ελπίδες του ελληνικού βόλεϊ. Και η Αλεξανδρούπολη αισθάνεται τυχερή που τους έχει.
πηγη www.thrakisport.gr