Σελίδες


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Ξεκινάει η Volleyleague ! Εντός ο Εθνικός με τον Ηρακλή!

Ξεκινάει η Volleyleague !
Έστω και με μια εβδομάδα καθυστέρηση, η επίσημη έναρξη της φετινής Volley league θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο, όπως ήταν αναμενόμενο.
Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε τη Δευτέρα πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει 30-31 Οκτωβρίου με τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής, η οποία ήταν προγραμματισμένο να γίνει το συγκεκριμένο διήμερο, με τη Λίγκα να μεταθέτει την πρεμιέρα για μετά το πέρας της τρίτης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Στην 119η συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ, που ολοκληρώθηκε στην έδρα της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών στο Μαρούσι, συζητήθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής, θέματα διαιτησίας, χορηγιών, συμβολαίων, παραβόλων και καρτολίνο.
Στη συνεδρίαση παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέφανος Βασιλειάδης, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα διαιτησίας. Το ΔΣ αποφάσισε:
1.Το πρωτάθλημα Volley League 'Πάμε Στοίχημα' να ξεκινήσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015.
2.Το πρόγραμμα των αγώνων της δεύτερης αγωνιστικής και οι διαιτητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου.
3.Η πρώτη αγωνιστική θα προγραμματιστεί σε ημερομηνία μετά την τρίτη αγωνιστική για να μην επηρεαστεί ο τηλεοπτικός προγραμματισμός, αλλά και ο αγωνιστικός προγραμματισμός των ομάδων».
ΠΗΓΗ www.thrakisport.gr