Σελίδες


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

A2 Ανδρών: Δύσκολο αλλά εξαιρετικά σημαντικό το πρώτο φετινό τρίποντο για την ΓΕΑ

IMG_2359-gea



Η ΓΕΑ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της ΧΑΝΘ στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για τον 3ο όμιλο της Α2 Ανδρών, επιστρέφοντας στις επιτυχίες μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη από την Ελπίδα Αμπελοκήπων και παίρνοντας το πρώτο της καθαρό τρίποντο φέτος.
Αντίθετα η ΧΑΝΘ δεν πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, έπειτα από το τρίποντο που πήρε απέναντι στην Ένωση Τούμπας. Στο πρώτο σετ η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη έδειξε καλά στοιχεία τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, επιβάλλοντας το ρυθμό της, φθάνοντας στο 25-21, καθώς οι Θεσσαλονικείς δεν βρήκαν λύσεις, δείχνοντας πολλές αγωνιστικές αδυναμίες.
Οι Θρακιώτες τα βρήκαν δύσκολα στο δεύτερο σετ, καθώς οι παίκτες της ΧΑΝΘ πάλεψαν μέχρι και τον τελευταίο πόντο, όμως τελικά οι γηπεδούχοι πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία επικράτησαν στις λεπτομέρειες με 29-27. Το τρίτο σετ κύλησε στο ίδιο τέμπο με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν, με τους Εβρίτες και πάλι να χαμογελούν στο φινάλε μιας και έφτασαν στο τελικό 25-23.
Ετσι οι παίκτες του Ηλία Κρεούζη πήραν ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έφυγαν απογοητευμένοι, επειδή βρέθηκαν αρκετά κοντά ώστε να πάρουν πόντο ή πόντους από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
ΓΕ Αλεξανδρούπολης – ΧΑΝΘ 3-0 (25-21,29-27,25-23)
ΓΕΑ (Κρεούζης) Κωνσταντινίδης, Στοϊλούδης, Γραμματικάκης, Μπουφίδης, Δαλδαβερένης, Αρχοντούδης, Μπαξεβανίδης (λ) / Ανδρεάδης
ΧΑΝΘ (Δράμπας) Χρυσάφης, Αλεξίου, Τερζόγλου, Γιάγκος, Νικολακάκης, Ζαλίδης, Πάντσιος (λ) / Καρυίδης (λ), Πρώιος, Φιλιππίδης, Τσοπάνογλου, Σπανουδάκης,
ΠΗΓΗ www.thrakisports.gr