Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015

Ανιψιός του Βλάντε Ντίβατς ο νέος ξένος του Εθνικού… που απέρριψε πρόταση 120.000$ για τον Εθνικό!!!

divac_suljagic
Ανιψιός του θρυλικού Σέρβου πρώην ΝΒΑer, Βλάντε Ντίβατς, είναι ο νεοαποκτηθείς άσος του Εθνικού, Λούκα Σούλιαγιτς, που την Τρίτη ήρθε στην Αλεξανδρούπολη.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Volleyplanet, όπως και ο 47χρονος πρώην γίγαντας των Σακραμέντο Κινγκς, έτσι και ο Σούλιαγιτς είναι γεννημένος στην πόλη Πριιεπόλιε και ασφαλώς έχει ως είδωλο τον πρώτο ξάδελφο της μητέρας του, καθώς η φωτογραφία του θείου του φιγουράρει μεταξύ των δικών του στα φωτογραφικά album του Λούκα στο Facebook.
Με τον αθλητισμό να “ρέει στο αίμα” του από παιδί, ο Σούλιαγιτς των 208 εκατοστών, φαίνεται πως όχι μόνο θα μπορούσε να διαπρέψει στο ΝΒΑ όπως συνέβη στο παρελθόν με το θείο και νυν τζένεραλ μάνατζερ των «Βασιλιάδων», αλλά ότι έχει αντίστοιχα πολλά όνειρα με εκείνον και ετράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.
Μολονότι λοιπόν δεν αγωνίζεται πολλά χρόνια ως διαγώνιος, ο πρώην διεθνής μπλοκέρ του Μαυροβουνίου απέρριψε πρόταση 120.000 ευρώ από το Μπαχρέιν, και επέλεξε τον Εθνικό, γιατί θέλει πάρα πολύ να μείνει στην Ευρώπη και να καθιερωθεί σε αυτό το σημαντικό και συνάμα πολύ απαιτητικό ρόλο. Παράλληλα όμως έβαλε και ως όρο στο συμβόλαιό συνεργασίας του με τον Εθνικό, για χρηματικό μπόνους σε περίπτωση που καταφέρει να είναι μεταξύ των πρώτων σκόρερ και των καλύτερων διαγώνιων του φετινού πρωταθλήματος.
Ίσως έτσι να έχει και έναν καλό λόγο ο θρυλικός θείος του να περάσει την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για λίγες μέρες προκειμένου να καμαρώσει το ανιψάκι του!
πηγη www.thrakisports.gr