Σελίδες


Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Πρεμιέρα με το «δεξί» για τον Γ.Σ.«ΦΟΙΝΙΚΑ» Αλεξανδρούπολης!


Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Β’ εθνικής Γυναικών στην Α’ διοικητική περιφέρεια  (ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ) είχαμε χθες και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι θα δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα φέτος , αφού μόνο δύο ομάδες (μία σε κάθε όμιλο), κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με καθαρή νίκη (3-0). Τα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με 3-2 ή 2-3 σετ. Σημαντικό επίσης ότι γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι, μοιράστηκαν νίκες (3-3) και βαθμούς (9-9).
Δείτε τα συνοπτικά αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, καθώς και τις Βαθμολογίες, στους δύο ομίλους της Β’ Εθνικής ΓΥΝΑΙΚΩΝ που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια.


Στο κλειστό «Μιχ.Παρασκευόπουλος» της Αλεξ/πολης, ο Φοίνικας αντιμετώπισε και νίκησε με 3-0 σετ την Ορεστιάδα,  με τις δύο ομάδες να παρουσιάζονται αρκετά ανανεωμένες σε σχέση με την περυσινή χρονιά. Η Ομάδα του Γιώργου Ανδραβίζου ενισχυμένη με αρκετά νέα πρόσωπα και «βάση» τον περυσινό κορμό με τις «έμπειρες»: Κουρτίδου – Μουσουνάκη – Σιρδάρη Γκούβερ και τις νέες Κολοσέντα – Κωσταντινίδου – Σταυρίδου – Παπακαρνέζη, έδειξαν με την εμφάνισή τους ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και «δεσίματος» για μια αξιοπρόσεκτη πορεία στο Πρωτάθλημα. Ο χθεσινός αντίπαλος ίσως να μην προσφερόταν για σύγκριση, αλλά η οργάνωση και η θέληση για κάτι καλό φαινόταν στα μάτια των αθλητριών , του προπονητή και της διοίκησης !
Από την πλευρά του Α.Ο. Ορεστιάδας, ο Στέλιος Κεμανετζής παρουσίασε ένα εντελώς ανανεωμένο ρόστερ με ελπιδοφόρες και ταλαντούχες αθλήτριες ηλικίας από 17 μέχρι 13 ετών !! Προφανώς και ο στόχος της διοίκησης και των προπονητων είναι να δουλέψουν πάνω σ’αυτά τα ταλέντα να τα αξιοποιήσουν όσο μπορούν , να αποκτήσουν εμπειρίες αγώνων και σε λίγα χρόνια να δούμε και πάλι την παραδοσιακή αυτή δύναμη του βόλλευ στον Έβρο να παρουσιάζει μια αξιόμαχη ομάδα που θα πρωταγωνιστει στα σαλόνια μεγαλύτερων κατηγοριών.
Κριτική για τον αγώνα είναι δύσκολο να κάνει κανείς , λόγω της μεγάλης διαφοράς ηλικίας και εμπειρίας, άλλωστε αυτό δείχνει και η διαμόρφωση των σετ και του τελικού αποτελέσματος !! 25-6 , 25-15 και 25-9 !
Γ.Σ. Φοίνικας Αλεξ/πολης (Ανδραβίζος Γ.) Κουρτίδου©, Σιρδάρη,Κωσταντινίδου, Σταυρίδου, Κολοσέντα, Παπακαρνέζη (λ), Μουσουνάκη, Μαντέλα(λ), Γκούβερ, Σαραφίδου,Καραγιάννη, Μπούτου, Καραβαρά, Αμπράση.
Α.Ο Ορεστιάδας (Κεμανετζής Στ.) Σούκου©, Γκιργκένη, Κεμανετζή, Φράγκου, Σαρδάνη, Αθανασόγλου, Ασβεσταδέλη, Σταφυλαράκη, Τονίδου , Τσιακιρίδου,Μουσμουλα , Σίσκου (λ).
Α’ Διαιτητής : Μουτζούρης Ιωάννης, Β’ Διαιτητής : Παπαχρήστου Ηλίας
Γραμματεία (Σημειωτής) : Τιάκα Δέσποινα .

Ρεπορτάζ - φώτο : Μαυρίδης Θεόδωρος.