Σελίδες


Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η χολιγουντιανή παρουσίαση του ΑΟ Ορεστιάδας με οικοδεσπότη Κωστάλα υπό το βλέμμα του… Νίκου Σαμαρά



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (18 Οκτωβρίου) η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Α.Ο. Ορεστιάδας John Deere στο θέατρο «Διόνυσος». Μεταξύ των ανθρώπων που τίμησαν την εκδήλωση  με την παρουσία τους ήταν ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και ο πρόεδρος του ΚΚΠΑΑΔΟ Μπαρμπούδης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των αγωνιστικών εμφανίσεων της ομάδας και στο φόντο δέσποζε ο αείμνηστος Νίκος Σαμαράς. Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό παρέδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Α.Ο. Ορεστιάδας Βασίλη Γκιζάνη. Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο δήμαρχος Ορεστιάδας, ο οποίος εκ νέου δεσμεύτηκε για κάθε είδους υποστήριξη που μπορεί να παράσχει ο Δήμος τόσο προς την ομάδα του ΑΟΟ, όσο και προς το θεατρικό εργαστήρι «Διόνυσος», που τόσα έχουν προσφέρει στην πόλη της Ορεστιάδας.
Τέλος, ένα σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Διονύσου απηύθυνε ο Νίκος Πατούνας και ο κ. Κωστάλας ανέγνωσε χαιρετισμούς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ.κ. Δαμασκηνό και τους βουλευτές Έβρου κ.κ. Ρίζο και Δημοσχάκη.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε και πάλι ο Κωστάλας για την παρουσίαση των παικτών της ομάδας και του προπονητικού τιμ. Ένας ένας οι παίκτες ανέβηκαν στη σκηνή και για τον καθένα υπήρξε μία σύντομη αναφορά στο βιογραφικό του. Με το πέρας της παρουσίασης το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Γιόχαν Ίσακσον, ο οποίος αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι κάθε ομάδα αποτελείται από τέσσερις πυλώνες: παίκτες και προπονητές, διοικητικό συμβούλιο, χορηγούς και φιλάθλους. Αν οποιοσδήποτε από αυτούς δεν είναι ισχυρός τότε παρασέρνει και όλη την ομάδα.
Με τις δηλώσεις του Ίσακσον και με ένα σύντομο επίλογο από τον οικοδεσπότη της βραδιάς, έκλεισε αυτή η όμορφη βραδιά. Η διοίκηση του ΑΟΟ ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, τον Αλέξη Κωστάλα «που μας έκανε αυτή την τιμή και τον “Διόνυσο” για την άψογη οργάνωση που μας παρείχε».
πηγη www.thrakisports.gr