Σελίδες


Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Στον… “αέρα” τα συμβόλαια Ανδρεάδη, Γκιρτζίκη και Μούχλια στον Άρη Θεσσαλονίκης

ethnikos-aris


Σε σοβαρό κίνδυνο να βρεθούν στα καλά του καθουμένου χωρίς ομάδα είναι οι θρακιώτες βολεϊμπολίστες Ανδρέας Ανδρεάδης, Κώστας Γκιρτζίκης και Βασίλης Μούχλιας, αφού τα πράγματα στον Άρη έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και δεν αποκλείεται οι επιπτώσεις δεν αποκλείεται να είναι και ολέθριες για την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Έτσι μετά τον Ηρακλή που δύσκολα θα λάβει το πιστοποιητικό συμμετοχής (αν και βέβαια στην Ελλάδα ανατρέπονται τα πάντα) και απαγορεύτηκε η συμμετοχή του στο Λιγκ Καπ (έπαιζε με την Λαμία), φαίνεται ότι  και ο Άρης είναι ένα βήμα πριν τον γκρεμό.
Η απόφαση των ανθρώπων που «τρέχουν» εδώ και καιρό το τμήμα να ζητήσουν αναβολή της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για το Λιγκ Καπ είναι απόρροια της διοικητικής ανυπαρξίας, που υπάρχει στους «κίτρινους» και πιθανότητα η ομάδα θα κατέβει με έφηβους στον αγώνα, από την στιγμή που δεν θα γινόταν δεκτό το αίτημα για αναβολή.
«Εξαιτίας ότι είναι ακέφαλος ο ΑΣ Άρης εδώ και 2-3 εβδομάδες δεν μπορεί να υπογράψει κανείς τα συμβόλαια των παικτών. Αν τα δελτία δεν σταλούν στην ΕΣΑΠ δεν μπορούν να παίξουν οι παίκτες», αποκάλυψε στον ραδιοσταθμό της Θεσσαλονίκης YellowRadio 92,8 και την εκπομπή YellowNews ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός και υπεύθυνος σήμερα στο τμήμα πετοσφαίρισης του Άρη Κώστας Χαριστωνίδης.
Για την πίεση χρόνου, ανέφερε: «Μέχρι τη Τρίτη πρέπει να έχουμε στείλει τα συμβόλαια στην ΕΣΑΠ γιατί είναι η τελευταία μέρα. Αν δεν το κάνουμε δεν θα μπορούμε να πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Τώρα θα μιλήσουμε με τους νομικούς να δούμε τι μπορεί να γίνει», κατέληξε ο Κώστας Χαριτωνίδης, που προετοιμάζει την κοινή γνώμη του Άρη δια παν ενδεχόμενο.
ΠΗΓΗ www.thrakisports.gr