Σελίδες


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Υπέγραψε στον Άρη ο Ανδρεάδης!

andreadis


Αν και βρέθηκαν σε σοβαρό κίνδυνο να βρεθούν στα καλά του καθουμένου χωρίς ομάδα οι παίχτες του Άρη και δη οι θρακιώτες βολεϊμπολίστες του Ανδρέας Ανδρεάδης και  Κώστας Γκιρτζίκης τελικά μετά τις αλλαγές στον ερασιτέχνη και τον ΤΑΠ υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους, 24 ώρες πριν την προθεσμία που έληγε τελικά σήμερα Τετάρτη – δέκα μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.
Το πρόβλημα που προέκυψε τις προηγούμενες μέρες με τα συμβόλαια των παικτών και ανάγκασε τον Άρη να κατέβει με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία με την εφηβική ομάδα (με τον επίσης εβρίτη Βασίλη Μούχλια να ξεχωρίζει στον αγώνα αυτό ωστόσο με 12 πόντους) διευθετήθηκε πλέον σήμερα όλοι υπέγραψαν τα συμβόλαια τους για να συμμετάσχει κανονικά η ομάδα στο πρωτάθλημα.
Ο πιθανός νέος Πρόεδρος και του ερασιτέχνη, Γιάννης Ψηφίδης, αποδέχθηκε την πρόταση από τους ανθρώπους του ΤΑΠ και θα ηγηθεί και του τμήματος βόλει αναλαμβάνοντας Πρόεδρος. Μάλιστα, αμέσως προγραμματίστηκε συνάντηση με τους αθλητές του ΤΑΠ προκειμένου να τους ενημερώσει για τα νέα δεδομένα, αφού έπρεπε να υπογραφούν και να σταλούν στα συμβόλαια την ΕΣΑΠ για να μπορέσει ο Αρης να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα (υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Εθνικό στην Μίκρα).
Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του συλλόγου από το πρωί της Τρίτης, ο ένας μετά τον άλλον, άρχισαν να περνούν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, προκειμένου να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδα. Τον… χορό άνοιξαν πρώτοι οι Γιάννης Χαριτωνίδης και Αινείας Τζελάτη, ενώ ακολούθησαν οι Λάμπης Μπαμπαλιούτας και Ανδρέας Ανδρεάδης, Γιάννης Κυριακίδης, Νίκος Μήλης και  Κώστας Γκιρτζίκης.
πηγη www.thrakisports.gr