Σελίδες


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση για την Ανάπτυξη στην Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Αν.Μακ.-Θράκης


Το απόγευμα της Τετάρτης 14/10/2015, έγινε στην Αλεξανδρούπολη, η πρώτη συνάντηση, του Ομοσπονδιακού Προπονητή κ. Γιάννη Ανδρεάδη, με τους Περιφερειακούς Ομοσπονδιακούς Προπονητές (Π.Ο.Π.) της Α’ Περιφέρειας, ξεκινώντας έτσι την υλοποίηση ενός νέου σχεδιασμού για την Ανάπτυξη, όπως αποφασίσθηκε από το Δ.Σ. της Ένωσης σε συνεργασία με τα Σωματεία και τους Προπονητές κάθε επιπέδου.  
Από όλους τους παριστάμενους, τονίσθηκε η ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών, παράλληλα με τον γενικότερο σχεδιασμό της Ε.Ο.ΠΕ., ώστε κατά τη φετινή αθλητική χρονιά, να γίνουν περισσότερες συγκεντρωτικές προπονήσεις, με περισσότερη εξειδίκευση και στόχευση και σε περισσότερα μέρη (θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει έστω μία προπόνηση, σε όλα τα γήπεδα που χρησιμοποιούν τα Σωματεία της Ένωσης).
Ορίσθηκε ένα χρονοδιάγραμμα δράσεων, τόσο για τις συγκεντρωτικές υπό την επίβλεψη του κ. Ανδρεάδη, όσο και των διοργανώσεων μινι βόλεϊ, που φέτος θα γίνουν υπό την άμεση επίβλεψη και συντονισμό των Π.Ο.Π σε συνεργασία με τους Προπονητές των Σωματείων.
Επίσης, λόγω της αδυναμίας προσφοράς των υπηρεσιών από τον Γιώργο Σταυρόπουλο για επαγγελματικούς λόγους, αποφασίσθηκε το κενό του να καλυφθεί στην περιοχή Βύσσας, Ορεστιάδας και Διδ/χου, από τη συνεργασία των υφιστάμενων ΠΟΠ, Στέλιου Κεμανετζή και Νίκου Μούχλια, και παράλληλα την ανάληψη της αρμοδιότητα για τα αγόρια της Αλεξανδρούπολης, από τον Ανέστη Γιαννακόπουλο και της περιοχής των Σερρών, από τον Χρήστο Ηλιόπουλο.