Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Στην Αλεξανδρούπολη ο Σούλιαγιτς

Στην Αλεξανδρούπολη ο Σούλιαγιτς

Την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους της νέας του Εθνικού, είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Λούκα Σουλιαγιτς. Ο Μαυροβούνιος νέος διαγώνιος της ομάδας της Αλεξανδρούπολης κατέφθασε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος», όπου τον υποδέχθηκε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μέλος του ΔΣ του ΤΑΑ Στέλλα Καζακίδου, η οποία και τον μετέφερε στο κλειστό γυμναστήριο.
Εκεί έτυχε θερμού καλωσορίσματος από τον Γιώργο Παπάζογλου και τον Σάκη Μουστακίδη. Οι δυο προπονητές, συνομίλησαν μαζί του λίγο πριν ξεκίνησε η προπόνηση του Εθνικού. Παράλληλα δεν ήταν λίγο οι φίλοι του Εθνικού που τον χαιρέτισαν εκφράζοντας του την χαρά τους για την παρουσία του στην ομάδα, ενώ μέλη της Λέσχης Φίλων Βόλει Εθνικού, τού πρόσφεραν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι .

Ο Λούκα Σούλιαγιτς ευδιάθετος παρά τη κούρασή του, μοίρασε χαμόγελα και υποσχέσεις. Αγωνιστικά περιορίστηκε σε διατάσεις, δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του αφού προερχόταν από δυο πτήσεις, κάτι που αναμένεται να κάνει σήμερα το απόγευμα.
πηγη www.volleynews.gr
Τελευτ