Σελίδες


Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Όταν συναντήθηκαν οι τρεις καλοί φίλοι !

Όταν συναντήθηκαν οι τρεις καλοί φίλοι !
Ο αγώνας μεταξύ του Πανερυθραϊκού και του Ηρακλή Χαλκίδας έκρυβε πολλές ευχάριστες συναντήσεις.
Στην κερκίδα ο Βασίλης Κυριακίδης και ο Γιώργος Αμαριανάκης είχαν έρθει να παρακολουθήσουν τον φίλο τους Γρηγόρη Κοντοστάθη που αγωνιζόταν με τον Ηρακλή.

Λίγο νωρίτερα ο Απόλλων είχε πραγματοποιήσει το πρώτο του πετυχημένο παιχνίδι για τη σεζόν και τα κέφια των δύο αθλητών ήταν στα ύψη και η επιτυχία μάλιστα του Γρηγόρη που είδε την ομάδα του κι αυτός να κερδίζει το τρίποντο, ανέβασε στα ύψη την καλή τους διάθεση.

Ο Βασίλης και ο Γιώργος τη σεζόν που μας πέρασε ήταν αθλητές της Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης ενώ ο Γρηγόρης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο Γιώργος είναι γιός του πρώην διεθνή αθλητή Σωτήρη Αμαριανάκη που πλέον προπονεί τη γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, είναι ακραίος κι από το 2012 αγωνιζόταν στην Γ.Ε. Αλεξανδρούπολης, εκεί γνωρίστηκε με τον Βασίλη και τον Γρηγόρη. Ο Βασίλης που είναι κεντρικός, ξεκίνησε την καριέρα του στον Εθνικό αλλά το 2014 πήγε στην Γ.Ε.Α.. Φέτος και οι δύο πήραν μεταγραφή για τον Απόλλων Σμύρνης θέλοντας να δοκιμαστούν σε ένα πιο δυνατό όμιλο καθώς ο τρίτος όμιλος είναι αρκετά αποδυναμωμένος. Ο Γρηγόρης πήρε κι αυτός την πρώτη μεταγραφή της καριέρας του αυτή τη σεζόν καθώς από το 2008 που ξεκίνησε το βόλεϊ δεν άφησε ποτέ την Εθνικό. Όνειρο να καταφέρει να καθιερωθεί και να παίζει πλέον βασικός. Γι΄ αυτό το λόγο ζήτησε από τον Εθνικό να τον δώσει γι' αυτή τη σεζόν δανεικό ώστε να του δοθούν ευκαιρίες και να «ψηθεί» σαν παίκτης.

Οι τρεις τους μετά τον αγώνα τα «είπαν» με το μυαλό στην επόμενη «σύγκρουση» καθώς θα βρεθούν αντιμέτωποι αυτό το Σαββάτο στη Χαλκίδα!
www.thrakisport.gr
Πηγή: Greekvolley.com