Σελίδες


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ


Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός του Α.Ο.Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης.
Ο πάτερ Ιωάννης του ιερού ναού της Αγίας Μαρίνας Μαΐστρου τέλεσε το μυστήριο και ευλόγησε τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους παράγοντες, όλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο καθώς και τους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου Μαΐστρου που αποτελεί τη έδρα της ομάδας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μίλησαν στους παρευρισκόμενους ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ.Βαγγέλης Λαμπάκης, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Αλεξ/πολης κ.Γιάννης Βαταμίδης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Ανατ.Μακεδονίας κ.Ειρήναρχος Κεμανετζής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου κ.Γιάννης Ναϊτίδης καθώς και ο επικεφαλής της προπονητικής ομάδας των Αμαζόνων κ.Μάκης Δημητριάδης. Σημαντική για τους γονείς και την εκδήλωση υπήρξε η παρουσία των γιατρών της ομάδας και του επιστημονικού συνεργάτη της σε θέματα πληροφορικής και δημιουργό της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας των Αμαζόνων το amazones.myCoach.gr.
Στο τέλος της τελετής βγήκε και η καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία της ομάδας με όλα τα τμήματα μαζί. Μια φωτογραφία που μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για την πρόοδο της ομάδας από χρονιά σε χρονιά και μας γεμίζει αισιοδοξία για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. 

Μετά από 4 χρόνια συστηματικής δουλειάς με κορίτσια που αγαπούν το Βόλεϊ στην περιοχή της Ανατολικής Αλεξανδρούπολης και όχι μόνο, τη φετινή χρονιά οι Αμαζόνες μας έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται σε 6 διαφορετικά τμήματα τα οποία καλύπτουν όλες τις ηλικίες, από ενήλικες γυναίκες έως κορίτσια 7-8 ετών.

Την αγωνιστική περίοδο 2015-16 η ομάδα θα λάβει μέρος σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης τα οποία καλύπτουν αγωνιστικά όλες τις ηλικίες των αθλητριών μας, Β΄Εθνική κατηγορία Γυναικών, Παν/νιο πρωτ/μα Κορασίδων και Παν/νιο πρωτ/μα Παγκορασίδων.