Σελίδες


Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Άκαρπη η συνάντηση ΕΣΑΠ και διαιτητών, την περικοπή εποπτών σκέφτεται η ΕΣΑΠ

Άκαρπη η συνάντηση ΕΣΑΠ και διαιτητών, την περικοπή εποπτών σκέφτεται η ΕΣΑΠ

Άκαρπη ήταν η συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου με τον πρόεδρο της ΟΔΒΕ Σταύρο Μαυρικίδη στο θέμα που έχει προκύψει με τις αμοιβές των διαιτητών για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. 
Πριν οι δύο πλευρές μπουν στο... ψητό που είναι η οικονομική διαφορά που τους χωρίζει για τις αμοιβές ο Ταρνατόρος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για το ύφος και τους χαρακτηρισμούς της ανακοίνωσης της ΟΔΒΕ λέγοντας πως δεν συνάδει με το κλίμα συνεργασίας και επαγγελματισμού που πρέπει να έχουν οι φορείς του βόλεϊ. Όταν έπεσαν οι τόνοι οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν πως διαφωνούν. Ο Ταρνατόρος είπε πως τα σωματεία έχουν φτάσει στα όρια ασφυξίας και πως εάν δεν υπάρξει συμφωνία θα οδηγηθεί στην απόφαση να μην υπάρχουν επόπτες στους μη τηλεοπτικούς αγώνες. Η απάντηση των διαιτητών αναμένεται να δοθεί μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Την ώρα, λοιπόν, που όλοι θα έπρεπε να ασχολούνται με την προβολή και τη διαφήμιση του κορυφαίου πρωταθλήματος συνεχίζουν τις διαφωνίες και την εσωστρέφεια με δυσάρεστες επιπτώσεις στο εμπορικό κομμάτι και ολέθρια αποτελέσματα που θα τα βιώσουν λίαν συντόμως...
πηγη www.volleynews.gr