Σελίδες


Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Ισόπαλοι Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδα στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα

ethnikos-orestiada-filiko


Όπως είχε συμβεί και στο τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι στις 2 Οκτωβρίου στο ίδιο γήπεδο, το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», έτσι και στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΟ Ορεστιάδας αναδείχθηκαν… ισόπαλοι, αφού δεν έπαιξαν τάι μπρέικ.
Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη ήταν αυτή που προηγήθηκε με 2-0, κερδίζοντας σχετικά εύκολα το πρώτο σετ και αρκετά πιο δύσκολα το δεύτερο. Ωστόσο οι παίκτες του Γιόχαν Ίσακσον κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε δυο γεμάτα σετ με αποτέλεσμα όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουστακίδης στα πρώτα δύο σετ, που κέρδισε ο Εθνικός, χρησιμοποίησε το βασικό του σχήμα. Στη συνέχεια δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που ο προπονητής του Εθνικού είχε στη διάθεσή του. Κανονικά έπαιξε ο Σούλιαγιτς, ενώ απουσίασε ο Θωμάς Δημητριάδης, που δεν αγωνίστηκε καθώς μετά από τραυματισμό βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.
Τα σετ: 2-2 (25-19, 28-26, 21-25, 22-25). Υπενθυμίζεται ότι πριν από αυτό το ματς είχαν προηγηθεί τρία φιλικά μεταξύ των δύο ομάδων, που κατέληξαν ένα στον Εθνικό, ένα στην Ορεστιάδα και ένα επίσης ισόπαλο, αλλά κυρίως το επίσημο ματς για το Λιγκ Καπ που κέρδισε ο Εθνικός.
Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volley League, με τις δύο ομάδες του Έβρου να αντιμετωπίζουν αντίστοιχες της Θεσσαλονίκης στις 6.00 το απόγευμα του Σαββάτου: ο μεν Εθνικός τον Άρη στην Μίκρα, η δε Ορεστιάδα τον Ηρακλή στο “Ν. Σαμαράς”.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Μουστακίδης): Κασαμπαλής, Τουρανιάνιν, Α. Δαλακούρας, Κ. Δαλακούρας, Σούλιαγιτς, Δαρίδης (λ),Ίλιτς, Βλαχόπουλος, Τσέλιος, Χαραλαμπίδης
ΑΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιόχαν Ίσακσον): Αμπουίλα, Ριζόπουλος, Βουκασίνοβιτς, Μίλιτς, Γκούσταφσον, Χήρας, Κωνσταντινίδης (λ), Πεντίδης, Χουσίδης, Λαχτάρας, Αντωνιάδης, Σκαρλατίδης, Οικονόμου
πηγη www.thrakisports.gr