Σελίδες


Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ ΣΤΟ VOLLEYNEWS.GR ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ


«Τους περιμένουμε στο γήπεδο»

Έτοιμη να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος Α2 ανδρών είναι η Ορεστιάδα. Η ακριτική ομάδα θα υποδεχτεί το Σάββατο την Καρδίτσα στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας και ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τσιακμάκης δήλωσε στο volleynews.gr: «Είμαστε έτοιμοι. Δεν μιλάμε για άνοδο...
αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στον Παναγιώτη Τσιακμάκη. Η Γκράμποβο είναι ομάδα της Α΄ κατηγορίας  Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πρωταγωνιστήσουμε. Δεν κάναμε τρανταχτές μεταγραφές, αξιοποιούμε τα δικά μας παιδιά και ο βασικός στόχος είναι να πρωταγωνιστήσουμε. Η ομάδα μας έχει εμπειρία και αρκετά καλά στοιχεία που θέλουμε να αξιοποιήσουμε σε βάθος χρόνου. Αυτό το πρωτάθλημα θα είναι ένας δύσκολος μαραθώνιος».
 Σύμφωνα με τον Τσιακμάκη το σημαντικότερο πρόβλημα για την Ορεστιάδα είναι οι μετακινήσεις:
 «Στην περίοδο κρίσης που διανύουμε η διοίκηση του συλλόγου και η πόλη μας κάνουν τεράστιες προσπάθειες για να κρατήσουν την ομάδα ψηλά. Αναλογιστείτε πως μία ομάδα από την υπόλοιπη Ελλάδα έρχεται στην Ορεστιάδα μία φορά, ενώ εμείς έχουμε να κάνουμε 11 ταξίδια. Η παρουσία της Ορεστιάδας στην Α2 έχει ιστορική και συμβολική σημασία για το ελληνικό βόλεϊ. Έχουμε τεράστια κόστη συντήρησης. Φανταστείτε αυτά τα χρήματα να δίνονταν σε αθλητές, πόσο πιο πάνω θα ήμασταν». 
Προπονητής και παίκτες κάνουν κάλεσμα σε όλο τον Έβρο:
«Το καλύτερο πράγμα για την ομάδα θα ήταν η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε όλους τους Εβρίτες να μας στηρίξουν. Τους περιμένουμε στο γήπεδο...». 
Για τον ΣΠΑ Καρδίτσας, ο Τσιακμάκης είπε:
«Είδα την Καρδίτσα στο τουρνουά της ΜΕΝΤ. Έχει καλή και δουλεμένη ομάδα. Μου θυμίζει τον Πανελλήνιο του Γιάννη Λάιου πριν μερικά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως προπονητής είναι ο Σοφοκλής Θεοδωρίδης αλλά και άλλα παιδιά του Πανελληνίου. Ελπίζω να γίνουν ωραίοι αγώνες και να τους ευχαριστηθεί ο κόσμος. Καλή αρχή και υγεία σε όλους τους παίκτες των ομάδων».
πηγη www.volleynews.gr