Σελίδες


Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΜΑΝΤΕΛΕΙΝ ΜΟΝΤΑΝΟ - ΠΗΡΕ 54 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ


Νέο ρεκόρ από την Μοντάνο

Νέο ρεκόρ από την Μοντάνο
Του: Γιάννη Γιαννάκη
Μόλις 260 μέρες χρειάστηκε η Μάνλτεν Μοντάνιο, για να ξεπεράσει τον εαυτό της και να σπάσει εκ νέου το παγκόσμιο ρεκόρ πόντων σε ένα παιχνίδι, καθώς σήμερα πήρε 54 πόντους...
στο παιχνίδι ανάμεσα στην ΚGC με την Huindai. Μάλιστα, τα στατιστικά της ήταν εντυπωσιακότατα, καθώς στην επίθεση είχε το «αστρονομικό» 64.5% , ενώ πήρε και 3 πόντους από μπλοκ και 2 από άσσους. Το προηγούμενο ρεκόρ η Μοντάνιο το είχε πετύχει φέτος τον Φεβρουάριο, με τους 53 πόντους που σημείωσε ενάντια στην Hungkuk.

Τότε βέβαια, είχε ισοφαρίσει το παγκόσμιο ρεκόρ, που κατείχαν εδώ και χρόνια, η Κροάτισσα Γιέλιτς και η Κουβανή, Ρουίζ. Πλέον όμως, η Μοντάνιο αποχωρίστηκε την «συντροφιά» των δυο αθλητριών και είναι μόνη της στην κορυφή των σκόρερ σε μια αναμέτρηση, στην ιστορία του παγκόσμιου βόλεϊ!

Η Μαντελάιν Μοντάνιο φέτος, πραγματοποιεί μια από τις πιο εντυπωσιακές χρονιές της καριέρας της, καθώς στα πρώτα 5 παιχνίδια της χρονιάς που έχει δώσει, πήρε 203 πόντους (μ.ο 40), με 50% ποσοστό επιτυχίας στην επίθεση. Βλέποντας αυτές τις εμφανίσεις της Μοντάνιο, οι άνθρωποι της Ιταλικής Urbino, σίγουρα θα «τραβάνε» τα μαλλιά τους, καθώς αν είχαν συμφωνήσει με την Κολομβιανή αθλήτρια το καλοκαίρι, εξαιτίας του ότι δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους προς την Μοντάνιο, είχε χαλάσει η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές.
*Τις επόμενες ημέρες  το Volleynews θα σας παρουσιάσει αποκλειστικά, όλο το παιχνίδι, που ή Μαντελάιν Μοντάνιο, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ πόντων.
πηγη volleynews.gr