Σελίδες


Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΠΟΦ: "ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΙ"


«Θα έκανα ότι και ο Ρουμελιώτης»

«Θα έκανα ότι και ο Ρουμελιώτης»
Της Τζένης Παστρικού
Η ερυθρόλευκη πάσα είναι κατά των "πολέμων" μεταξύ των παραγόντων και των αθλητών, βάζει πρωταρχικό στόχο το καλό του αθλήματος και εξυψώνει τη μεγάλη του αγάπη....την Εθνική ομάδα.
-  Το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με την Εθνική πως το σχολιάζεις;
“Το θέμα που δημιουργήθηκε μεταξύ αθλητών και ομοσπονδίας μόνο δυσάρεστο θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω και μόνο καλό στο ελληνικό βόλλευ δεν κάνει.
Οι τιμωρίες, κατά την προσωπική μου άποψη, ήταν αυστηρές, υπάρχουν εκατό τρόποι και υπάρχουν για να λυθούν τα προβλήματα. Το ερώτημα είναι γιατί δε λύθηκαν και κανείς δεν ξέρει”.
- Αν ήσουν εσύ στη θέση του αρχηγού θα αντιδρούσες διαφορετικά;
“Φυσικά και θα αντιδρούσα κατά τον ίδιο τρόπο, διότι εξέφρασε την άποψη όλων των συναθλητών μου όχι μόνο  την προσωπική του άποψη. Το θέμα λοιπόν είναι ποιος ή όχι έχει δίκιο; Το θέμα δεν είναι το καλό του αθλήματος; Αυτός δεν είναι ο πρωταρχικός μας στόχος; Ας κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και να σκεφτούμε συλλογικά και πιστεύω ότι ο αθλητισμός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να κάνει θαύματα”.
- Ο Ηρακλής φέτος έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά στο Πρωτάθλημα. Αποτελεί και φέτος απειλή;
“Ο Ηρακλής ήταν και είναι μία πολύ καλή ομάδα..χαρακτηρίζεται από εμπειρία. Σαφώς και είναι φαβορί και φέτος για τη διεκδίκηση του τίτλου... Για προγνωστικά είναι πολύ νωρίς. Όλες οι ομάδες έχουν καλές και άσχημες στιγμές.Κοντός ψαλμός....”
- Ο αιώνιος αντίπαλος της ομάδας σου, ο Παναθηναϊκός, δεν έχει δείξει ακόμα τα "δόντια" του. Είναι αμελητέα πλέον ποσότητα;
“Δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον από τη δεύτερη μόλις αγωνιστική, μην ξεχνάς ότι και μας κάποιοι μας είχαν ξεγραμμενους, παλέυαμε να μπούμε στην τετράδα, αλλά τα καταφέραμε στο τέλος.
Οπότε και εδώ τον τελευταίο λόγο τον έχει ο χρόνος, ο οποίος θα αναδείξει ποιός θα σταθεί όρθιος στο τέλος”.
πηγη www.volleynews.gr