Σελίδες


Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

                                  Αλεξανδρούπολη 13/11/2001

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 13/11/2011 και ώρα 11,00 π.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μαΐστρου η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ, Αμαζόνες Μαΐστρου, τέλεσε Αγιασμό με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι Αμαζόνες Μαΐστρου είναι το νέο τμήμα του Α.Ο.Μαΐστρου και ευελπιστεί να αποτελέσει ένα καινούργιο πόλο έλξης για τα νέα κορίτσια της Αλεξανδρούπολης που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα του Βόλεϊ.
Περισσότερα από 40 μικρές αθλήτριες με τους γονείς τους έδωσαν το παρόν στον αγιασμό της ομάδας τον οποίο και τέλεσε ο πατήρ-Απόστολος της Αγίας Μαρίνας Μαΐστρου. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ.Ζιώγας Χρήστος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ.Πέτροβιτς Δημήτρης και ο πρόεδρος του Α.Ο.Μαΐστρου κ.Τσακάκης Νίκος.
Οι υπεύθυνοι του τμήματος, ο κ.Χατζής Σταύρος (Γενικός Αρχηγός) η κ.Παπαδοπούλου Μακρίνα και ο κ.Ιορδανίδης Ιορδάνης ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την ανταπόκριση που έχει η νέα αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε σε δύσκολες εποχές για την χώρα αλλά και για τον αθλητισμό ειδικότερα. 
Ο Αγιασμός ξεκινά
 Οι κ.κ.Ζιώγας Χρ.(Δήμος Αλεξ/πολης), Τσακάκης Ν. (Α.Ο.Μαΐστρος),
Χατζής Στ.(Αμαζόνες Μαΐστρου)

Η πρώτη ιστορική φωτογραφία των Αμαζόνων
Οι Αμαζόνες με την πρώτη ευκαιρία ξεκινούν το παιχνίδι