Σελίδες


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

«Ντου» στη «φωλιά» του Σαμικά - LIVE TV

«Ντου» στη «φωλιά» του Σαμικά - LIVE TV

Κόντρα στους τραυματισμούς, στις αναποδιές, στα καψώνια των Γάλλων αλλά και των...
ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ VOLLEYNEWS.GR ΚΑΙ ΤΟΥ LAOLA1.TV ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΑΛΛΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ (23/11 - 19.30)
προγνωστικών η Εθνική βόλεϊ Ανδρών ετοιμάζεται για να ρίξει τη ζαριά της στο «σπίτι» των Γάλλων στο Λιλ για την πρεμιέρα του 2ου προ-προολυμπιακού τουρνουά.

Χωρίς τους δύο «Κώστηδες» -Προύσαλη, Χριστοφιδέλη- και έχοντας γνώση για το μέγεθος και τη δυναμικότητα των αντιπάλων τους οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να... πουλήσουν τρέλα στη «φωλιά» του Σαμικά.
Ο «θεότρελος» πρώην ακραίος του Παναθηναϊκού θα είναι ο οικοδεσπότης της αναμέτρησης που θα κρίνει τη μισή πρόκριση για τα ημιτελεικά του τουρνουά, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο. Η άλλη μισή θα παιχτεί στον αγώνα με τη Γερμανία την Παρασκευή.
Οι Γάλλοι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στο κυρίως προολυμπιακό που θα γίνει τον Μάιο στη Βουλγαρία. Βαρόμετρο για την ελληνική ομάδα θα είναι η παρουσία των ακραίων της, αφού εάν αντέξουν στην πίεση οι Φράγκος, Καρυπίδης, Κουμεντάκης και Κοκκινάκης, τότε τα πάντα είναι πιθανά.
«Η Γαλλία και η Γερμανία αγωνίζονται σε τοπ επίπεδο, συμμετέχοντας σε όλες τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη. Η Γαλλία κάνει πολύ λίγα λάθη. Θα προσπαθήσουμε να τους χαλάσουμε την υποδοχή» είπε ο Λεώνης και σχολίασε τα «καψώνια» των Γάλλων: «Πρώτη φορά στην καριέρα μου μένουμε τόσο μακριά από το γήπεδο, κυριολεκτικά σε άλλη χώρα...».
«Ντεμπούτο» του Τζούριτς
O Δημήτρης Τζούριτς αγωνίζεται κεντρικός στην Τρεντίνο, αλλά σήμερα θα ξεκινήσει διαγώνιος. Αν δεν βγει αυτό το σχήμα θα περάσει κεντρικός και θα περάσει ο Ασπιώτης διαγώνιος. «Δεν έχει σημασία το πού θα παίξω εγώ, αλλά το τι μπορεί να κάνουμε όλοι μαζί ως ομάδα» σχολίασε ο Τζούριτς, ο οποίος εφέτος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά, καθώς όλο το καλοκαίρι ήταν τραυματίας.
Η 12άδα της Εθνικής είναι οι Φιλίποφ, Κουρνέτας, Τζούριτς, Ασπιώτης, Φράγκος, Καρυπίδης, Κοκκινάκης, Κουμεντάκης, Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Παπαδημητρίου.
**Στον ίδιο όμιλο του τουρνουά μετέχει και η Γερμανία, που σήμερα έχει ρεπό. Στον Β' Ομιλο θα παίξουν σήμερα (4 μ.μ.) Τσεχία - Λετονία. Το Βέλγιο έχει ρεπό.
ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ VOLLEYNEWS.GR ΚΑΙ ΤΟΥ LAOLA1.TV ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΑΛΛΙΑ- ΕΛΛΑΔΑ (23/11 - 19.30)
πηγη www.volleynews.gr