Σελίδες


Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Το Βόλεϊ στα σχολεία της Αλεξανδρούπολης


Συνεχίζεται με πολύ μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα 
''Το Βόλεϊ στα Σχολεία''.
Μετά την πολύ πετυχημένη έναρξη του, που έγινε στο Δημοτικό Σχολείο της Παιδαγωγικής Ακαδημίας, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επίσκεψη-παρουσίαση στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Το πρόγραμμα επιχειρούν το τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξ/πολης με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Το θέμα του είναι η παρουσίαση και η προβολή του αθλήματος στα μικρά παιδιά του Δημοτικού Σχολείου με την ευκαιρία των αγώνων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Volleyleaque.


Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 10/11/2011 εν όψη του αγώνα Εθνικός Αλεξ/πολης-Π.Α.Ο.Κ. Θεσ/νίκης, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12/11/2011 στις 19,00, στο Κλειστό της πόλης, οι αθλητές του Εθνικού Κουμεντάκης Ραφαήλ, Δαλακούρας Κώστας και ο Αργεντίνος Pepe Gonzales μαζί με τους αντιπροσώπους της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης Δημητριάδη Μάκη, Κασαμπαλή Θανάση και Ανδραβίζο Θανάση επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης.
Αφού έγινε σύντομη παρουσίαση για το Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης οι αθλητές του Εθνικού δώρισαν στο σχολείο 2 μπάλες με τις υπογραφές όλων των παικτών και προπονητών της ομάδας και μοίρασαν προσκλήσεις στα παιδιά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, μαζί με τους συνοδούς δασκάλους τους.


Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης κάλεσε τους μικρούς μαθητές να τολμήσουν να δοκιμάσουν το άθλημα στις ακαδημίες του συλλόγου, ο Κώστας Δαλακούρας απετέλεσε ένα ζωντανό παράδειγμα παιδιού που ως απόφοιτος του 2ου Δημοτικού Σχολείου κατόρθωσε να φθάσει στο υψηλότερο επίπεδο στο Βόλεϊ και o Pepe Gonzales κάνοντας εξάσκηση στα αγγλικά των παιδιών τους κάλεσε στον αγώνα του Σαββάτου για να βοηθήσουν την ομάδα να φθάσει σε μια μεγάλη νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου όπως είναι ο ΠΑΟΚ.


Ιδιαίτερα ενθουσιάστηκαν οι μικροί μαθητές την στιγμή που οι αθλητές πέταξαν ψηλά τις μπάλες προς το μέρος τους για να τις πιάσουν και να ξεκινήσει αμέσως το παιχνίδι.


Οι άνθρωποι του Βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης ευχαριστούν την Διεύθυνση, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης για την ζεστή φιλοξενία που τους παρείχαν και θα χαρούν να τους βλέπουν κοντά στο 
Άθλημα της Αλεξανδρούπολης, το Βόλεϊ.