Σελίδες


Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Όμιλος του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη!



    Όμιλος του Λιγκ Καπ στην Αλεξανδρούπολη!
    Οριστικοποιήθηκε το σύστημα διεξαγωγής του Βόλεϊ Λιγκ Καπ 2011, που θα διοργανωθεί φέτος για πρώτη φορά από την ΕΣΑΠ, στο διάστημα διακοπής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2011-2012 λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών (η Βόλεϊ Λιγκ θα αρχίσει ξανά στις 3 Δεκεμβρίου). Το ευχάριστο για τους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης είναι ότι ο ένας από τους τρεις ομίλους θα διεξαχθεί στην πόλη του Εβρου, με τον Εθνικό να κοντράρεται με τους Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚ, Ηρακλή και Καλαμαριά.

    Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις ως εξής:
    Α' ΦΑΣΗ
    . Οι ομάδες θα αγωνιστούν σε τρεις Ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων, ο κάθε ένας. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ορίστηκε η σύνθεση των ομίλων ως εξής:
    Α' όμιλος (Βραχάτι): Παμβοχαϊκός, ΕΑ Πατρών, Ολυμπιακός, ΑΟ Κηφισιάς
    Β' όμιλος (Λαμία): ΓΣ Λαμίας, Φοίνικας Σύρου, Παναθηναϊκός, Αρης
    Γ' όμιλος (Αλεξανδρούπολη): Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς
    . Οι αγώνες των ομίλων θα διεξαχθούν την Παρασκευή 18.11.2011 και το Σάββατο 19.11.2011. Οι τέσσερις ομάδες κάθε ομίλου, θα αγωνιστούν σε δυο ζευγάρια.
    Μετά από κλήρωση που έγινε στη διάρκεια της συνεδρίασης, ορίστηκαν τα δυο ζευγάρια των ημιτελικών ως ακολούθως:
    A' όμιλος: Παμβοχαϊκός - ΕΑ Πατρών & Ολυμπιακός - ΑΟ Κηφισιάς
    Β' όμιλος: ΓΣ Λαμίας - Φοίνικας Σύρου & Παναθηναϊκός- Άρης ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ ΑΕ
    Γ' όμιλος: Εθνικός Αλεξ. - ΠΑΟΚ & Ηρακλής - Απόλλων Καλαμαριάς
    Οι δυο νικήτριες ομάδες των ημιτελικών θα αγωνιστούν για την 1η και 2η θέση και οι δυο ηττημένοι για την 3η και 4η θέση του κάθε ομίλου.
    Η νικήτρια ομάδα του τελικού αγώνα, προκρίνεται στο Final-4 (στον όμιλο που μετέχει ο Φοίνικας Σύρου, προκρίνεται η ομάδα που θα λάβει μέρος στον τελικό, -εάν μετέχει στον τελικό ο Φοίνικας)

    ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ (Final 4)
    Οι τέσσερις ομάδες που θα προκριθούν στο Final - 4 (τρείς πρώτες ομάδες των Ομίλων και ο Φοίνικας), θα αγωνιστούν σε δυο ημιτελικούς, με τους δύο νικητές να συμμετέχουν στον Τελικό της διοργάνωσης. Το Final-4 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στην Σύρο και η νικήτρια ομάδα πέρα από το Κύπελλο θα επιβραβευτεί και με χρηματικό έπαθλο.

    Στην νέα αυτή διοργάνωση, έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι αθλητές έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Βόλεϊ Λιγκ ΟΠΑΠ 2011-2012 αυτή τη στιγμή καθώς και οι κάτοχοι δελτίου των ομάδων (ερασιτέχνες). Η ΕΣΑΠ, θα διοργανώσει στο περιθώριο της νέας αυτής διοργάνωσης παράλληλες εκδηλώσεις (τουρνουά μινι βόλεϊ σε κεντρικά σημεία των πόλεων όπου θα φιλοξενηθούν οι αγώνες, παρουσία αθλητών σε κοινωφελή ιδρύματα και για υπογραφή αυτογράφων κ.ο.κ.)
    πηγη www.thrakisport.gr