Σελίδες


Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ο Εθνικός την έδρα, ο ΠΑΟΚ την παράδοση


ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ.-ΠΑΟΚ 12/11, 19.00

Ο Εθνικός την έδρα, ο ΠΑΟΚ την παράδοση
Με στόχο τη νίκη που θα τους φέρει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Βόλεί Λιγκ, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ αναμετρώνται αύριο (12/11, 19.00) στην Αλεξανδρούπολη…

Ο Εθνικός επιστρέφει στην έδρα του (μετά το ματς της 2ης αγωνιστικής και τη νίκη επί του Ολυμπιακού) όπου θέλει να επιβεβαιώσει τη φετινή ισχύ του, ενώ ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Θράκη χωρίς τον Γιάσερ Ρομέρο, αλλά με σύμμαχο την εξαιρετική παράδοση που έχει στην Αλεξανδρούπολη (στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις στην πρωτεύουσα του Εβρου έχει 7 νίκες!).
«Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων και δεν υπάρχουν ιδιαίτερα μυστικά. Νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι ψυχολογίας και πιστεύω ότι η δύναμη της έδρας θα μας βοηθήσει για να φτάσουμε στη νίκη και να δώσουμε κι ένα τέλος σ' αυτή την αρνητική παράδοση που έχουμε με τον ΠΑΟΚ», είπε ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Ανδρεάδης.
Ο Γιάννης Μέλκας σημείωσε από τη δική του πλευρά: «Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς, με φαβορί τον Εθνικό, ο οποίος έχει μια πολύ καλή ομάδα και μια πραγματικά δυνατή έδρα. Βέβαια έχουμε καλή παράδοση στη Θράκη, θα έχουμε απ' όσο γνωρίζω και τους οπαδούς μας στο πλευρό μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».
Την αναμέτρηση διευθύνουν οι Γεωργιάδης – Τζεπκινλής με παρατηρητή τον κ. Λαδά.
πηγη www.volleynews.gr