Σελίδες


Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ


Με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη στο ρόστερ της θα προχωρήσει στο πρωτάθλημα της Α2 ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδα έπειτα από την συμφωνία...
που υπήρξε με τον νεαρό λίμπερο ο οποίος και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «πράσινους».

Μπορεί η απόφασή του Δημήτρη Κωνσταντινίδη να σπουδάσει Λογοθεραπεία (πέρασε πρώτος στα ΤΕΪ Ιωαννίνων) να τον έφερε ένα βήμα μακριά από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, ωστόσο στο τέλος βρέθηκε η λύση προκειμένου να τα καταφέρει και να συνδυάσει και τα δύο…

Ο 18χρονος διεθνής λίμπερο αποφάσισε να σπουδάσει Λογοθεραπεία στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας που είναι κοντά στην Ορεστιάδα και έτσι αυτό άνοιξε τον δρόμο της επιστροφή του και στον Αθλητικό όμιλο.

Οι «πράσινοι» έχοντας νέα δεδομένα μίλησαν με τον Κωνσταντινίδη και έτσι συμφώνησαν να παραμείνει στην ομάδα και να συμμετέχει στις προπονήσεις από την Πέμπτη και να είναι στην διάθεση του Παναγιώτη Τσιακμάκη.

Στην Φιλιππούπολη και παράλληλα με τις σπουδές του θα κάνει προπονήσεις με την ομάδα της Victoria Plovdiv που συμμετέχει στην Α1 της Βουλγαρίας και που προπονητής είναι ο πατέρας του Θοδωρή Μπάεφ, Ζλάτκο.

Έτσι έπειτα από απουσία ενός έτους όπου είχε δοθεί δανεικός στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1, ο Κωνσταντινίδης επιστρέφει στον ΑΟΟ και φιλοδοξεί να τον βοηθήσει να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα ο Κωνσταντινίδης έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα προπονήσεις με τον ΑΟΟ θα συμμετάσχει κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Οδυσσέα Αμαρουσίου.

Ο ίδιος λίγο μετά την συμφωνία του με τους «πράσινους» τόνισε «Νιώθω ικανοποιημένος και χαρούμενος για την εξέλιξη που είχε το θέμα μου. Βασικά δεν είχα φύγει από την ομάδα. Εδώ και μέρες έκανα προπόνηση με την ομάδα και συμμετείχα στις προπονήσεις, αλλά υπήρχε σε εκκρεμότητα το θέμα των σπουδών μου. Αποφάσισα να σπουδάσω στη Βουλγαρία και την Φιλιππούπολη που είναι πολύ κοντά στην Ορεστιάδα. Έτσι μιλήσαμε με την διοίκηση, συμφωνήσαμε να παραμείνω και να συνδυάσω σπουδές και αθλητισμό» και συμπλήρωσε «Θέλω να βοηθήσω τον ΑΟΟ και θα προσπαθήσω όσο μπορώ. Η ομάδα είναι καλή καθώς διαθέτει παίκτες με τεράστια εμπειρία και πιστεύω να πάμε να καλά στο πρωτάθλημα. Βάζουμε υψηλούς στόχους και ελπίζω να τους πετύχουμε γιατί ο κόσμος θέλει την ομάδα ψηλά».

Πηγή: volleyball.gr