Σελίδες


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ (ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ): ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ


Το μαθητικό φάιναλ-4 του Εβρου

Το μαθητικό φάιναλ-4 του Εβρου
Με το παιχνίδι Ηρακλής-Καλαμαριά ξεκινούν αύριο (18/11, 18.00) οι αγώνες του 3ου ομίλου του Λιγκ Καπ που φιλοξενείται στην Αλεξανδρούπολη...

Η ομάδα του Σωτήρη Δρίκου θα παραταχθεί αποδεκατισμένη στη διοργάνωση, καθώς εκτός από τον ίδιο που βρίσκεται με την προετοιμασία της Εθνικής θα απουσιάσουν και οι διεθνείς παίκτες Χριστοφιδέλης, Σμαραγδής, Πελεκούδας, Μεντένις, Κορζενιέβιτς, Τανίκ και Προύσαλης (τραυματίας).
«Πάμε να δώσουμε δυο παιχνίδια χωρίς άγχος. Είναι σημαντικό για εμάς που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει ως τώρα», ήταν τα λόγια του βοηθού προπονητή Σωτήρη Τζιουμάκα που θα είναι πρώτος προπονητής σε αυτά τα παιχνίδια.
Η Καλαμαριά δεν έχει κάτι να χάσει από τα δυο παιχνίδια της διοργάνωσης και στόχος των «ποντίων» είναι να δουλέψουν αυτές τις ημέρες με σκοπό να είναι έτοιμοι στο πρωτάθλημα που θα έχουν το δύσκολο έργο της σωτηρίας.
 Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΠΑΟΚ
Στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη για την είσοδο μιας εκ των δυο στον μεγάλο τελικό. Ο γηπεδούχος Εθνικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ. Η παράδοση είναι με τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι αναμένεται να έχουν και στην αποστολή τον Ιβάν Μπορόβνιακ.
Ο Εθνικός δεν έχει κάτι να χάσει, ενώ παράλληλα μπορεί να κάνει την έκπληξη αν εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα με τον ΠΑΟΚ και τις απουσίες του Ηρακλή στη συνέχεια.
Γ' όμιλος - ΔΑΚ Αλεξανδρούπολης
Παρασκευή 18/11/2011 

18.00, Ηρακλής - Απόλλων Καλαμαριάς (Ιωαννίδης, Τζεπκινλής, Κομισάριος: Αντωνούλης)
20.00, Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΠΑΟΚ (Βασιλειάδης, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Αντωνούλης)
πηγη www.volleynews.gr