Σελίδες


Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ”

Η ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ”  ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΝΙΩΤΗ ,ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΤΗ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΫ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ



ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10ΜΜ

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής ο 25χρονος Μεσογειονίκης Κώστας Μπανιώτης, με 2.32 ρεκόρ στο άλμα σε ύψος, κάνει μια «εκπαιδευτική» συζήτηση με τον Κώστα Πατερόπουλο, ενώ στο δεύτερο μέρος παρουσιάζεται η ομάδα βόλλεϋ της Ορεστιάδος, η οποία ξεκινά τους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α2, το Σάββατο 5/11. Εκπροσωπήθηκε από τον γενικό αρχηγό Γιάννη Καρρά, τον βοηθό προπονητή Σιαντίδη Γιώργο και τον βετεράνο αρχηγό της ομάδας Στέλιο Κεμανετζή.

Ο Κομοτηναίος άλτης του ύψους αναφέρεται στην «εγκεφαλική» σχέση που έχει με τον αθλητισμό και το άλμα σε ύψος, δίνει την δικιά του θέση σε διάφορες αθλητικές θεωρίες, ενώ αναγνωρίζει τον Ηρακλή ως πατέρα του αθλητισμού και των Ολυμπιακών αγώνων. Γυρνά το χρόνο πίσω από τη στιγμή που το ύψος τον κερδίζει από το μπάσκετ, μιλά για τον σύλλογο του την Ολυμπιάδα Κομοτηνής, τον πρόεδρο Κώστα Μιχελή, όλους τους μέχρι τώρα προπονητές τους καθώς και την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Εθνικό. Στην κουβέντα γίνεται αναφορά στις μέχρι τώρα επιτυχίες του, θέτει τους στόχους ενόψει Λονδίνου, μιας και βρίσκεται ήδη στην προολυμπιακή προετοιμασία, ενώ η συνέντευξη ολοκληρώνεται με ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. « Ότι ο αθλητισμός είναι ένα από τα βασικά στοιχεία ποιοτικής ανάπτυξης της κοινωνίας, όπως μας δίδαξαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι».

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας βόλλεϋ της Ορεστιάδος κάνει μια ιστορική διαδρομή στα πρώτα 40 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, θυμίζοντας τις μεγάλες στιγμές της ομάδος, τις πολλές κατακτήσεις μεταλλίων εντός και εκτός Ελλάδος, τους ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαδρομή αυτή, αλλά και στις δύσκολες στιγμές, τον υποβιβασμό, αλλά και την «ανάσταση» της ομάδος τα τελευταία χρόνια.

Ο κόουτς μιλά για την δική του εμπειρία από την ομάδα, τους μεγάλους παίκτες που δημιούργησαν πρότυπα στην επόμενη γενιά παιδιών, αλλά και στο σήμερα, στο πρωτάθλημα της Α2 που ξεκινά και τον στόχο για επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Τέλος ο πολύπειρος αρχηγός, μιλά για τα πρώτα βήματα του στο βόλεϊ, θυμάται ιστορικές στιγμές που έμειναν στην μνήμη του από την 23χρονη πορεία του στην ομάδα καθώς και για την ιδιαίτερη σχέση του κόσμου της περιοχής με το Βόλεϊ.