Σελίδες


Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

VOLLEYLEAGUE 2011-12: ΗΡΑΚΛΗΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. (5/11 19.00)


Να διαφυλάξει το αήττητο με τον κακό του... δαίμονα



Να διαφυλάξει το αήττητο με τον κακό του... δαίμονα
Toν κακό του... δαίμονα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης υποδέχεται στη Μίκρα ο Ηρακλής που θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του στην Βόλεϊ Λιγκ...

Ο Εθνικός τα τελευταία χρόνια έχει πάρει θετικά αποτελέσματα στην έδρα του «γηραιού» και επί πλέον η ομάδα του Γιάννη Ανδρεάδη προέρχεται από τις δύο σερί επιτυχίες με Ολυμπιακό και Καλαμαριά. 
«Ο Εθνικός με τη μέχρι τώρα πορεία του προφανώς και δείχνει ότι θα είναι μια από τις ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος. Συνδυάζει τα νιάτα με την εμπειρία κι έχει έναν διαγώνιο ο οποίος μέχρι τώρα είναι ίσως η αποκάλυψη του πρωταθλήματος» είπε αρχικά ο Σωτήρης Δρίκος και συνέχισε:
«Κόντρα σ' αυτή την ομάδα εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να έχουμε καλό ρυθμό σε μεγαλύτερη διάρκεια. Φέτος δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι κι όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί και δύσκολοι».
Ο Εθνικός ταξιδεύει για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη, με τους Θρακιώτες να αναγνωρίζουν ότι ο Ηρακλής είναι το φαβορί, αλλά να θέλουν να δώσουν τέλος και στην αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών.
Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ο Εθνικός είχε πανηγυρίσει δύο νίκες στην Θεσσαλονίκη (την περίοδο 03-04 με 3-2 και με το ίδιο σκορ τη σεζόν 06-07), αλλά στις τρεις τελευταίες επισκέψεις του ηττήθηκε με 3-0.
«Ο Ηρακλής ξεκινά το παιχνίδι έχοντας τον τίτλο του φαβορί και έχοντας δείξει σταθερότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά φέτος δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι όπου κάποια ομάδα είναι χαμένη από χέρι. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τις δύο νίκες κι αυτό που θέλω είναι να παίξουμε ελεύθερα. Εξάλλου το άγχος πρέπει να το έχει ο Ηρακλής κι όχι εμείς», δήλωσε ο  Γιάννης Ανδρεάδης.
Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι Πανούτσος – Σιμίδης με παρατηρητή τον κ. Αντωνούλη.
Πηγή Volleyleague.gr