Σελίδες


Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Εντυπωσιακό το επίσημο ξεκίνημα


 
Σε νέα περίοδο εισήλθε η Λέσχη Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης. Το βράδυ της Δευτέρας διεξήχθη η πρώτη Γενική Συνέλευση και εκλέχθηκε μετά από αρχαιρεσίες το πρώτο Διοικητικό της Συμβούλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη διαδικασία στέφθηκε από - ανέλπιστη - επιτυχία, αφού έδωσαν το παρών περί τους 70 φίλους του βόλεϊ που θέλησαν να συμμετάσχουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Η Λέσχη λοιπόν, που συγκροτήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα το οποίο έχει προσφέρει τόσες και τόσες χαρές για να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του βόλεϊ και των ομάδων του, απέκτησε επίσημη μορφή και διοικητικό συμβούλιο. Το επιμελές ΔΣ , που αναδείχθηκε αποτελείται από τους: Ιωακείμ Δημητριάδη, Κυριάκο Μαρίνο, Θανάση Κασαμπαλή, Θανάση Ανδραβίζο, Γιάννη Χρηστουηλία, Σεραφείμ Ηλιάδη, Αντώνη Βασιλούδη. Αυτοί, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη, θα σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις και δράσεις της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης.

Απολογισμός δράσεων:
Αρχικά, ο συντονιστής της προσπάθειας μέχρι τώρα και από τους εμπνευστές της όλης ιδέας ο Μάκης Δημητριάδης μίλησε για την σκέψη, τους στόχους και την αναγκαιότητα δημιουργίας της Λέσχης και έκανε απολογισμό των πρωτοβουλιών που είχε στον ενάμισι χρόνο ζωής της. «Όλοι εμείς που βρισκόμαστε εδώ, αγαπάμε το άθλημα και θέλουμε να το βλέπουμε να προοδεύει. Μαζί και οι ομάδες. Όταν γίνεται κάτι συντονισμένα και οργανωμένα, τότε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά» σημείωσε.

Ανάμεσα στον πρώτο απολογισμό ξεχωρίζουν:
- Η συλλογή υπογραφών για την κατάθεση του καταστατικού
- Η δημιουργία blog για ενημέρωση θεμάτων βόλεϊ και δραστηριοτήτων της Λέσχης (http://lepetalex.blogspot.com)
- Συμμετοχή σε ημερίδα για την βία στον αθλητισμό
- Συνδιοργάνωση τουρνουά beach volley στο πλαίσιο του προγράμματος καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
- Παράθεση γευμάτων στην ομάδα του Εθνικού και της ΓΕΑ για τη σύσφιξη σχέσεων
- Επεξεργασία έκδοσης κάρτας μέλους με εκπτώσεις σε συνεργαζόμενα μαγαζιά
- Οικονομική βοήθεια στις ομάδες
- Κατάθεση πρότασης προς τη δημοτική αρχή για τη δημιουργία κλειστού προπονητηρίου τύπου «μπαλόνι» σε έκταση που εξασφαλίστηκε στο γήπεδο «Μαρακάνα». Τελικά το θέμα πάγωσε μετά την ολιγωρία της προηγούμενης δημοτικής αρχής και την αλλαγή σκυτάλης στον Δήμο.

Συντάκτης: Γιώργος Πανταζίδης
www.thrakisport.gr