Σελίδες


Τρίτη 8 Μαρτίου 2011


Σύσκεψη στην Ορεστιάδα

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Σύσκεψη στην Ορεστιάδα
Σήμερα στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα σύσκεψη σχετικά με τον ακριβή τρόπο διοργάνωσης του τελικού του κυπέλλου των ανδρών ανάμεσα στον Ηρακλή και στον Ολυμπιακό στις 19 Μαρτίου. Η προτάση των τοπικών φορέων θα είναι να δοθούν εισιτήρια μόνο στους κατοίκους της ακριτικής πόλης...
και όσα δοθούν στον Ολυμπιακό και στον Ηρακλή θα είναι με ονομαστική λίστα και είσοδος με ταυτότητα. Μάλοστα στην περίπτωση που δοθούν λίγα εισιτήρια στους δύο συλλόγους θα ζητηθούν εγγυητικές επιστολές έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του γηπέδου.
«Θέλαμε να φέρουμε στην Ορεστιάδα το Κύπελλο για να χαρεί τη τοπική κοινωνία. Οι κάτοικοι της Ορεστιάδας αγαπούν το βόλεϊ, ξέρουν βόλεϊ και θέλουν να δουν τον τελικό. Φυσικά και θα γίνουν ανάρπαστα τα εισιτήρια. Εμείς εδώ δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε συχνά τέτοιους αγώνες. Ας μας επιτρέψουν μια φορά να απολαύσουμε το θέαμα και το αγαπημένο μας άθλημα χωρίς φανατισμό και φασαρίες», δήλωσε στο Volleynews παράγοντες που έχει εμπλακεί με την διοργάνωση του τελικού και ζήτησε να κρατήσει την ανωνυμία του μέχρι την σημερινή σύσκεψη.
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr