Σελίδες


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αλλαγές ρόλων από το 2012


ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΤΣΟΥΡΗΣ - ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Αλλαγές ρόλων από το 2012
Ο Νίκος Μπουτσορής (δεξιά στη φωτό) παρουσιάστηκε ως προπονητής της Εθνικής Εφήβων αλλά όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης από το 2012 θα αναλάβει την Εθνική Παίδων και ο Μάκης Δημητριάδης θα ακολουθήσει τη φουρνιά των Παίδων στην Εθνική Εφήβων...
Ο Νίκος Μπουτσουρής: «Να ευχαριστήσω κι εγώ για την τιμή. Είναι καταξίωση για μένα και τεράστια ευθύνη. Τεράστια ευθύνη όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, όπου ο πρώτος στόχος είναι η πρόκριση στο παγκόσμιο της Βραζιλία. Είναι μεγαλύτερη ευθύνη σε όσα προανέφερε ο Αλέκος Λεώνης, στο να δημιουργήσουμε δηλαδή ένα μοντέλο με ελληνικό στοιχείο στο τεχνικό και τακτικό κομμάτι.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η ευθύνη πέφτει σε μένα και τον Μάκη, αλλά και στους περιφερειακούς προπονητές που πρέπει να δουλεύουν με βάση αυτό το μοντέλο, έτσι ώστε όσα παιδιά έρχονται στις εθνικές ομάδες παίδων-εφήβων, που αποτελούν τον προθάλαμο της ανδρών, να έχουν δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα πράγματα και να μην πρέπει να διορθώνουμε πράγματα και καταστάσεις. Αισθάνομαι κι εγώ ευχάριστα ανάμεσα σε φίλους και πρέπει να είμαστε μεταξύ μας αλληλέγγυοι, όχι μόνο οι προπονητές αλλά όλοι όσοι αγαπάμε το βόλεϊ, από όποιο μετερίζι κι αν το υπηρετούμε. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοσή μας».

Ο Μάκης Δημητριάδης: «Να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για τη συνέχιση της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου. Για την εθνική παίδων έχω να πω πως είμαστε τυχεροί σαν άθλημα που έχουμε αυτή τη φουρνιά. Είναι πολύ καλή περίοδος και θα συνεχίσει να δίνει παιδιά προς τα πάνω. Είναι μια δουλειά που έχει γίνει εδώ και δύο χρόνια, έχει δώσει αποτελέσματα και πρέπει να συγχαρούμε την ομοσπονδία που συνεχίζει επάξια αυτό που έχει γίνει μέχρι τώρα και δίνει εμπιστοσύνη και εφόδια για το καλύτερο δυνατό. Μπαίνουμε πρώτοι στη μάχη του ευρωπαϊκού και θα πάμε εκεί έχοντας εκπονήσει ένα πρόγραμμα με τριήμερες συγκεντρωτικές προπονήσεις και μια μεγάλη προετοιμασία πριν από τα τελικά.

Τα σωματεία, οι προπονητές και οι παράγοντες κατανοούν την εθνική προσπάθεια, γιατί η εθνική ομάδα είναι υπόθεση όλων και οι επιτυχίες έχουν να κάνουν με την πρόοδο και την ανάπτυξη του ελληνικού βόλεϊ. Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω τους παράγοντες και τους προπονητές. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και τυχερός που βρίσκομαι με καταξιωμένους προπονητές και στη φιλοσοφία για κάθετη ανάπτυξη είμαι απόλυτα σύμφωνος. Πρέπει να δοθούν κίνητρα στα σωματεία, ενώ το πρωτάθλημα παμπαίδων, από όπου ξεκίνησε η σημερινή φουρνιά, πρέπει να συνεχίσει γιατί είναι ένας πετυχημένος θεσμός. Επίσης πρέπει να υπάρχουν σχέσεις με άλλες ομοσπονδίας, όπως έχει προαναγγελθεί από τον κύριο Μαυρομάτη, για να πάρουμε όλα τα θετικά και να τα αφομοιώσουμε ώστε να δημιουργήσουμε εντέλει την ελληνική σχολή που θέλουμε».
www.volleynews.gr