Σελίδες


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Διπλό» ανόδου η Ορεστιάδα



Β΄ ΕΘΝΙΚΗ: Γ΄ΟΜΙΛΟΣ: Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 2-3 (VIDEO)


Η Ορεστιάδα προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά χρειάστηκε το τάι μπρέικ για να κερδίσει 3-2 (25-21, 25-19, 24-26, 26-28, 15-10) εκτός έδρας τον Μ.Αλέξανδρο στο μεγάλο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Ανδρών. Με τη νίκη αυτή η Ορεστιάδα άνοιξε τη μεταξύ τους διαφορά στους 5 βαθμούς και παρέμεινε το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση και την άνοδο στην Α2.

Στο κλειστό της Καλαμαριάς οι παίκτες του Μπάμπη Σταματόπουλου παρουσιάστηκαν δυνατοί και αποτελεσματικοί και με το 22-25 και το 19-25 έκαναν γρήγορα το 0-2.

Στο τρίτο σετ οι Εβρίτες αν και είχαν το προβάδισμα μέχρι τα μισά, στο τέλος οι γηπεδούχοι κατάφεραν με το 26-24 να μειώσουν σε 2-1 και να ξαναμπούνε στο παιχνίδι.

Οι «πράσινοι» στο τέταρτο σετ ξεκίνησαν καλά, προηγήθηκαν με 12-17, ωστόσο δεν κατάφεραν να κρατήσουν την υπέρ τους διαφορά. Ο Μέγας Αλέξανδρος ανεβάζοντας την απόδοσή του και καλύτερος στην κόντρα μπάλα με το 28-26 έστειλε τον αγώνα στο πέμπτο σετ.

Εκεί ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έδειξε να σοβαρεύεται απέκτησε διαφορά κάνοντας το 3-6 και 9-13, ενώ στο τέλος με το 10-15 πήρε τη νίκη, έκανε το 12x12 διευρύνοντας την διαφορά του στην βαθμολογία στο +5.

Η νίκη πανηγυρίστηκε και από αρκετούς φίλους του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας που μένουν στην Θεσσαλονίκη και βρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να συμπαρασταθούν στους παίκτες της ομάδας…

ΑΟΟ (Μ. Σταματόπουλος) : Καψαλιάρης, Κεμανετζής, Χουσίδης, Γραμματικόπουλος, Αρχοντίδης, Καρδαμανίδης, Κοκολάκης (λ), Σκαρλατίδης, Δούλιας, Προδρομίδης, Μποκαλίδης, Τοπαλίδης.

«Δείξαμε χαρακτήρα»
O προπονητής του ΑΟΟ Mπάμπης Σταματόπουλος δήλωσε στο orestiadavolley.blogspot.com

«Δείξαμε χαρακτήρα και ότι δίκαια βρισκόμαστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δείξαμε ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία. Έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια και θέλουμε να ολοκληρώσουμε αήττητοι τις υποχρεώσεις μας».