Σελίδες


Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ


Κανένα εισιτήριο σε Ολυμπιακό και Ηρακλή!


Κανένα εισιτήριο σε Ολυμπιακό και Ηρακλή!
Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Volleynews για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου. Από την περασμένη Παρασκευή είχαμε αποκαλύψει πως η πρόταση των τοπικών φορέων θα είναι να μην δοθούν εισιτήρια στους δύο φιναλίστ (Ολυμπιακό και Ηρακλή) αλλά μόνο σε φιλάθλους της Ορεστιάδας. Επίσης θα δοθούν από 20 προσκλήσεις σε Ολυμπιακό και Ηρακλή...
γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του ΤΑΑ Ηρακλή Θεόφιλου Κολύμπατζη και του αντιπροέδρου Γιώργου Μανωλόπουλου ο οποίος είναι και μέλος της διοίκησης της ΕΟΠΕ που είναι η διοργανώτρια του τελικού αλλά έχει κρατήσει διακριτική στάση δίνοντας «εν λευκώ» στους τοπικούς φορείς της Ορεστιάδας να διαχειριστούν τα 2.500 εισιτήρια του αγώνα.
Οι Κολύμπατζης, Μανωλόπουλος αποχώρησαν από την σύσκεψη που έγινε πριν από λίγο στην Ορεστιάδα.
«Ντροπιαστική για τον Ηρακλή και τιμωρία για τον κόσμο του γηραιού» χαρακτήρισαν οι παράγοντες του Ηρακλή την απόφαση της οργανωτικής Επιτροπής του Κυπέλλου.
Tα μέτρα που αποφασίστηκαν:
Στη σύσκεψη που έγινε στην Ορεστιάδα, παρουσία όλων των εμπλεκόμενων, για το πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Ηρακλή στις 19 Μαρτίου (19:00, ΕΤ1) αποφασίστηκε ότι δικαίωμα εισόδου στο συνολικής χωρητικότητας γήπεδο των 2.000 θέσεων έχουν οι:

1) Γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας και χωρίς περιορισμούς

2) Αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος από σωματεία της Ορεστιάδας και τα μέλη των ΔΣ των ομάδων και των συλλόγων, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

3) Διαιτητές του βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

4) Προπονητές του βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

5) Μαθητές από τα σχολεία της Ορεστιάδας, με υπεύθυνο συνοδό, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης

6) Επίσημη προσκεκλημένοι του Δήμου Ορεστιάδας και της ΕΟΠΕ

7) Δημοσιογράφοι με ονομαστικές διαπιστεύσεις

8) Γονείς που θα συνοδεύουν ανήλικα παιδιά με ονομαστική προσωπική πρόσκληση

9) 30 άτομα από κάθε ομάδα για τις θέσεις των VIP με ονομαστική προσωπική πρόσκληση

Στην αρχική πρόταση της Ε.Ο.ΠΕ. για την υπό προϋποθέσεις (τρόπος μετακίνησης, τόπος διαμονής, ονομαστικές λίστες εγκεκριμένες από το ΔΣ των σωματείων, κ.ά.) χορήγηση 600 ονομαστικών προσωπικών εισιτηρίων σε φιλάθλους και των δύο ομάδων καθώς και για μεγαλύτερο αριθμό VIP ονομαστικών προσωπικών προσκλήσεων για τα σωματεία, εκφράστηκε η κατηγορηματική αντίθεση όλων των συναρμόδιων φορέων και κυρίως της αστυνομίας, η οποία και δεν θα επέτρεπε την διεξαγωγή του αγώνα παρουσία συνολικά 600 φιλάθλων από Ηρακλή και Ολυμπιακό.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν από την αστυνομία ο Ταξίαρχος, Γιώργος Σαλαμάνγκας, από τη ΓΓΑ ο σύμβουλος του Παναγιώτη Μπιτσαξή, Βασίλης Ντάκουρης, από την Ε.Ο.ΠΕ. ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης και ο διευθυντής Χάρης Σπηλιάκος, εκπρόσωποι του Αθλητικού Οργανισμού Ορεστιάδας, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Θεόφιλος Κολύμπατζης και Γιώργος Μανωλόπουλος, ενώ μέσω skype συμμετείχε στη συνάντηση και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Παντελής Ταρνατόρος.
www.volleynews.gr