Σελίδες


Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Φιλική νίκη επί του Ηρακλή


ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ

Φιλική νίκη επί του Ηρακλή
Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που έγινε πριν από λίγο στο Κατσάνειο η Εθνική Παίδων νίκησε τον Ηρακλή 3-1 σετ...
Ο «γηραιός» παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες, αλλά μεταξύ άλλων είχε στη διάθεση του και παίκτες όπως οι Κανέλλος, Εφραιμίδης Ν., Εφραιμίδης Δ., Χαραλαμπίδης και Πιπέργιας.

Το τελευταίο σετ παίχτηκε στους 15 πόντους, αλλά γενικότερα η συνάντηση πρόσφερε χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία στην προετοιμασία της ομάδας εν όψει της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Παίδων (Άγκυρα 14-25 Απριλίου).

Πλέον, το επόμενο τριήμερο προετοιμασίας που είχε οριστεί να πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της διακοπής για τον τελικό του Κυπέλλου, είναι αβέβαιο, λόγω των αντιρρήσεων που έχουν εκφράσει ομάδες της Α1 να επιτρέψουν στους διεθνείς παίκτες την ενσωμάτωση στην Εθνική εκείνο το διάστημα.

Ωστόσο, μία από τις σκέψεις που έχουν τεθεί είναι να γίνει ένας αγώνας επίδειξης ανάμεσα στην πρώτη και την δεύτερη ομάδα της Εθνικής Παίδων στις 19 Μαρτίου στην Ορεστιάδα πριν από την έναρξη του τελικού.

Στο φιλικό με τον Ηρακλή, ο κ. Δημητριάδης χρησιμοποίησε τους παρακάτω παίκτες: Δαλακούρα Ανέστη, Κουμεντάκη Ραφαήλ, Κωνσταντινίδη Δημήτριο, Χατζόπουλο Δημήτριο (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Κοκκινάκη Μενέλαο (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Σκαρλατίδη Ιωάννη (Α.Ο. Ορεστιάδος), Στεφανίδη Χρήστο, Τζιουμάκα Γεώργιο, Χριστόφα Νικόλαο (Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγα Κάσανδρο (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς), Λιόντα Μιχαήλ (Α.Σ. Πανερυθραϊκός), Ζήση Δημήτριο (Α.Ο. Πρέβεζας), Μαδούρα Ιωάννη (Α.Σ. Κόροιβος), Πρωτοψάλτη Αθανάσιο (Ανόρθωση Αμμοχώστου Κύπρου).
www.volleynews.gr