Σελίδες


Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...

28 Αυγούστου 1977. Το Ανοιχτό γήπεδο βόλλεϋ στις δόξες του. Προσέξτε τον κόσμο που έχει κατακλείσει τις κερκίδες, τις παράπλευρες σκάλες και ταράτσες!!
Φιλικό παιχνίδι : Εθνικός Αλεξ/πολης-Ελληνική Χωροφυλακή
Ο Εθνικός έκανε προετοιμασία με τον ''μεγάλο'' Γιώργο Καμπερίδη (ποτέ δεν έβγαινε φωτογραφία με την ομάδα) για το πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και η Ελλ. Χωροφυλακή (μετέπειτα Ελλ. Αστυνομία) συμμετείχε στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που διεξήχθη τότε στο συγκεκριμένο γήπεδο της Αλεξανδρούπολης.
Πάντα η Αστυνομία είχε πολύ καλές ομάδες στο βόλλεϋ, με διεθνείς παίκτες.
Ο Εθνικός τότε ετοίμαζε την μεγάλη ομάδα της εποχής εκείνης, με νεαρούς παίκτες (ο μεγαλύτερος στην φωτογραφία είναι 23 χρονών) και αποτελούσε το φόβητρο όλων των ομάδων που ερχόταν να παίξουν στο ιστορικό ανοιχτό γήπεδο.
Οι αθλητές του Εθνικού:
Όρθιοι απο δεξιά:
Μαρίνος Κυριάκος, Αρχοντίδης Πέτρος, Χρηστουηλίας Γιάννης, Τουτζιαράκης Δημήτρης και ο 14χρονος τότε Δημητριάδης Μάκης
Καθιστοί απο δεξιά:
Κασαμπαλής Θανάσης, Παπαχρήστου Βασίλης, Αγγελίδης Δημήτρης και ο μικρός Λεωνίδας Λάιος. Λείπει απο την φωτογραφία ο πασαδόρος της ομάδας Τεκτονίδης Γιώργος 

Απο την ομάδα της Ελληνικής Χωροφυλακής διακρίνουμε μεγάλα ονόματα της εποχής όπως οι διεθνείς αθλητές του Παναθηναϊκού: Μιχάλης Γεωργαντής και ο αείμνηστος Χρήστος Παπαδόπουλος και οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού: Στέφανος Πολύζος, Βασίλης Γαλάκος, Γιώργος Δερμάτης, Κουρμπέτης Κ.