Σελίδες


Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΤΩΝ 6 ΕΒΡΙΤΩΝ


ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛ. ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΛ.ΛΕΩΝΗ


Φιλική νίκη με Απόλλωνα παρουσία Λεώνη
Η Εθνική Παίδων παρουσία του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Αλέκου Λεώνη νίκησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, 3-1 σε φιλικό ματς που δόθηκε στη θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στην Άγκυρα 16-24 Απριλίου. Σήμερα στις 16.00 θα δοθεί φιλικό με τον Ηρακλή...
Ομοσπονδιακός τεχνικός, Μάκης Δημητριάδης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση των διεθνών:

«Είναι πολύ θετικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα που ήρθε σχεδόν πλήρης με τους ξένους αθλητές του και μας βοήθησε να παίξουμε ένα δυνατό φιλικό και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη δουλειά που έγινε σε αυτό το δεύτερο τριήμερο, είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω όλα τα παιδιά και να σχηματίσω σιγά - σιγά εικόνα για την τελική 12άδα.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν θα γίνει το τρίτο τριήμερο που είχαμε προγραμματίσει κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου, λόγω κάποιων δυσκολιών, διαφορετικά επόμενο στάδιο θα είναι η 10ήμερη προετοιμασία που θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου πιθανότατα στην Ορεστιάδα με τη συμμετοχή της Φινλανδίας και της Ισπανίας για διεθνή φιλικά».

Ο κ. Δημητριάδης χρησιμοποίησε τους παρακάτω παίκτες: Δαλακούρα Ανέστη, Κουμεντάκη Ραφαήλ, Κωνσταντινίδη Δημήτριο, Χατζόπουλο Δημήτριο (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξ/πολης), Κοκκινάκη Μενέλαο (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Σκαρλατίδη Ιωάννη (Α.Ο. Ορεστιάδος), Στεφανίδη Χρήστο, Τζιουμάκα Γεώργιο, Χριστόφα Νικόλαο (Γ.Σ. Ηρακλής), Στίγγα Κάσανδρο (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς), Λιόντα Μιχαήλ (Α.Σ. Πανερυθραϊκός), Ζήση Δημήτριο (Α.Ο. Πρέβεζας), Μαδούρα Ιωάννη (Α.Σ. Κόροιβος), Πρωτοψάλτη Αθανάσιο (Ανόρθωση Αμμοχώστου Κύπρου).
www.volleyball.gr