Σελίδες


Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

1000 χιλιόμετρα με πούλμαν;

 
 
Η απόφαση της ομοσπονδίας να μεταβούν οι αποστολές του Ολυμπιακού και του Ηρακλή με πούλμαν στην Ορεστιάδα, για τον τελικό της 19ης Μαρτίου, ελέω έλλειψης χρημάτων για αεροπορικά εισιτήρια δημιουργεί σίγουρα θέμα για την ομάδα μας, αφού η απόσταση από τον Πειραιά μέχρι την πόλη διεξαγωγής είναι περίπου 985 χιλιόμετρα!
Ο Ολυμπιακός όπως ήταν αναμενόμενο αντέδρασε ζητώντας να μην μεταβεί με λεωφορείο στην ακριτική πόλη αλλά με αεροπλάνο και περιμένει τώρα απάντηση από την ΕΟΠΕ. Είναι αυτονόητο ότι είναι μεγάλη ταλαιπωρία για την ομάδα μας ένα τέτοιο ταξίδι, όταν μάλιστα για τον αντίπαλο (Ηρακλή) η απόσταση δεν είναι ούτε η μισή. Να σημειωθεί πως υπεύθυνη για τα έξοδα μετακίνησης όλων των ομάδων είναι η κάθε ομοσπονδία που διοργανώνει έναν αγώνα στην επαρχία, είτε αυτή είτε η πόλη διεξαγωγής.
Ωστόσο νέα σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Ορεστιάδα το πρωί της Τρίτης (8.30), για το πλαίσιο διεξαγωγής και τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών, μετά από αίτημα του Δ.Σ. για επανεξέταση του αριθμού προσκλήσεων των δύο ομάδων.

Πηγή: http://liberovolley11.blogspot.com/
Συντάκτης: Δημήτρης Αργείτης