Σελίδες


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΟΙ ''ΜΙΚΡΟΙ'' ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤ.ΜΑΚ.-ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ


Παρουσία των ομοσπονδιακών προπονητών Αλέκου Λεώνη, Σωτήρη Δρίκου και Μάκη Δημητριάδη, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Ορεστιάδας, λίγες ώρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου, συγκεντρωτική προπόνηση και αγώνας μεταξύ των αγοριών της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.


Ο περιφερειακός προπονητής Νίκος Αντωνιάδης «έριξε» στο παρκέ τους νεαρούς αθλητές που έπαιξαν οικογενειακό διπλό υπό το βλέμμα των ομοσπονδιακών, αλλά και πολλών συγγενών και φίλων. Αμέσως μετά, στα παιδιά μίλησε ο Αλέκος Λεώνης λέγοντάς τους μεταξύ άλλων πως: «Πρέπει να οργανώσετε τη ζωή σας με το σχολείο και τον αθλητισμό. Συνεχίστε τη σκληρή προπόνηση. Εμείς θα είμαστε κοντά σας».

Ο Μάκης Δημητριάδης τους τόνισε: «Βλέπετε πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την ομοσπονδία. Είστε σε καλό δρόμο και πιστεύουμε πως θα βγάλουμε κάτι καλό από αυτές τις ηλικίες». Μπράβο μοίρασε στα παιδιά, αλλά και στους προπονητές και ο πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης της ΕΟΠΕ, Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου.

http://www.volleyball.gr/

ΟΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ο.Π. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ : Παντίρης Ν., Τόλιος Αθ., Μπίκος Κ., Κασαμπαλής Στ., Μαυροβόλτσος Χρ., Λαχτάρας Γ., Χατζηβλασίου Αργ., Καφαλής Ε., Χαραλαμπίδης Σ., Κεσκίνης Ανθ., Χρηστουηλίας Χρ.
ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ ΞΑΝΘΗΣ : Τερζόγλου Γ. του Αθ., Τερζόγλου Γ. του Τρ.
Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ : Μαμαλίγκας Π., Νικολαϊδης Δ., Σταγκόπουλος Π., Χατζηπαναγιώτου Γ., Χατζηπαναγιώτου Π.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ : Πινδώνης Α., Χατζηλαζάρου Π., Χατζηδάφνης Δ., Χατζηδημητρίου Ορ., Μίσχος Στ., Σεκίογλου Φρ.
Α.Ο.ΣΕΡΡΩΝ : Κομιτούδης Δ.
Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ : Παπάς Θ., Παπαδόπουλος Κ., Αμπερμπέγλου Ι.
Α.Σ.ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ : Τάσιου Ι., Ντομανίδης Ι., Μούχλιας Β.
ΘΡΑΚΕΣ ΞΑΝΘΗΣ : Γιαννόπουλος Κ.