Σελίδες


Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Πρωταθλήτρια χειμώνα η ΝΙΚΗ


Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιανουαρίου  2015, για τα πρωταθλήματα 2014-2015 που διοργανώνει η Α’ Περιφέρεια.
Με το «καθαρό» 1-3 μέσα στην Κομοτηνή, η ΝΙΚΗ συνεχίζει μόνη αήττητη και πρωτοπόρος πλέον, στον Δ’ όμιλο του  Πρωταθλήματος ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Β’ Εθνικής.
Δείτε (σε ροή) τα συνοπτικά αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, καθώς και τις τρέχουσες Βαθμολογίες, σε όλα τα Πρωταθλήματα.
πηγη Ε.Σ.ΠΕ.ΑΝ.ΜΑΚ-ΘΡΑΚΗΣ
Μία Νίκη... των ανατροπών !
Η Νίκη Αλεξανδρούπολης κατάφερε να πάρει την νίκη στο ντέρμπυ με την ΑΕ Κομοτηνής με 1-3 (27-25, 23-25, 20-25, 23-25).

Τα κορίτσια του Ιπποκράτη Δήμητσα έπαιξαν «παλικαρίσια» και κατάφεραν να πάρουν ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο και να σκαρφαλώσουν ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία (Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Δ ομίλου της Β εθνικής κατηγορίας βόλλεϋ γυναικών).

Στο 1ο σετ η Νίκη μπήκε πολύ δυνατά και ενώ είχε το προβάδισμα μέχρι το 18-21, η ΑΕ Κομοτηνής έκανε την ανατροπή και κατάφερε τελικά να το πάρει με 27-25.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία στο 2ο σετ οι παίκτριες του Δημήτρη Κιοσσέ και με όπλο το σερβίς πήραν διαφορά από την αρχή (7-1, 19-12), όμως η Νίκη δεν είχε πει ακόμη την τελευταία της λέξη. Η Δήμητρα Λαμπρίδου πήρε θέση στο σερβίς και κατάφερε να μειώσει σε 19-16. Από εκείνο το σημείο η Νίκη ανέβασε στροφές, κόντραρε την ΑΕΚ και τελικά ισοφάρισε σε 1-1 σετ με 23-25.

Στο 3ο σετ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και τα ηνία πήραν τα κορίτσια της Νίκης, που κράτησαν μία διαφορά 2 έως 6 πόντους και επικράτησαν σχετικά εύκολα με 20-25.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι η Νίκη θα έχει ένα εύκολο απόγευμα, στο 4ο σετ έγινε πραγματική μάχη! Η ΑΕ Κομοτηνής και ενώ ήταν πίσω στο σκορ 1-2 πόντους καθ' όλη τη διάρκεια του σετ κατάφερε να ισορροπήσει το σετ στο 22-22. Η εμπειρία, όμως και το πείσμα των κοριτσιών του Δήμητσα και συγκεκριμένα ένα μπλοκ της Εύας Νικολαϊδου που έκανε το 23-24 και ένα μπλοκ άουτ ύστερα από επίθεση της Τζένης Καλογεροπούλου έγινε το 23-25 και το 1-3.

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Ιπποκράτης Δήμητσας): Βενέτη, Δεδούση, Λαμπρίδου, Χαρισιάδου, Λυμπεροπούλου, Νικολαϊδου, Καλογεροπούλου / Κωνσταντινίδου Αργύρη

ΑΕ Κομοτηνής (Δημήτρης Κιοσσές): Σιούγγαρη, Τριανταφύλλου, Κοτσιάκη, Βασιλακοπούλου, Λυγγέρη, Παλπάρη (λ), Παπαδοπουλου
πηγη www.thrakisport.gr