Σελίδες


Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Επιστροφή Κουμπλή στην Ορεστιάδα

Επιστροφή Κουμπλή στην Ορεστιάδα
Αποχωρεί ο Δεληκώστας μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Αποχωρεί ο Δεληκώστας μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο της Ορεστιάδας θα είναι το σημερινό απέναντι στον Παναθηναϊκό για τον Κώστα Δεληκώστα.
Τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα, κυρίως στο οργανωτικό κομμάτι οδήγησαν τον Δεληκώστα να υποβάλει την παραίτηση του στην διοίκηση της Ορεστιάδας την Πέμπτη 15/1, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Έτσι η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα είναι η τελευταία για τον εβρίτη τεχνικό, ο οποίος θα τοποθετηθεί πάνω στο θέμα, με την λήξη του αγώνα.
Ο Τάσος Κουμπλής θα είναι ο νέος προπονητής της Ορεστιάδας από αύριο, καθώς ο Κώστας Δεληκώστας θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο των εβριτών στην σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Ο Κουμπλής είχε βρεθεί στο κλειστό του Ζηρινείου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ορεστιάδας με την Κηφισιά και μιας και οι σχέσεις του με την διοίκηση της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από καλές, δέχτηκε την πρόταση να αναλάβει τα ηνία για δεύτερη φορά. Η ανακοίνωση αναμένεται αύριο.
Είχε γίνει και κρούση στον Γιώργο Γιάτση, με την περίπτωση του Θεσσαλονικιού τεχνικού να μην προχωράει, λόγω υποχρεώσεων του Γιάτση στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. 
πηγη www.volleynews.gr