Σελίδες


Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Φώτης Πλακογιάννης, ταξίαρχος ε.α και υπ. βουλευτής με το Ποτάμι, ''η αρχή πρέπει να γίνει με το 'ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΪ' στην Αλεξανδρούπολη''!!!


Ο προεκλογικός αγώνας καλά κρατεί και οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό Έβρου, δίνουν στην κυριολεξία μάχη με το χρόνο (απομένουν μόλις δέκα μέρες), ώστε να προλάβουν να επισκεφτούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, σε έναν πραγματικά

δύσκολο νομό γεωγραφικά.

Ο υποψήφιος βουλευτής με το "Ποτάμι" Φώτης Πλακογιάννης, επισκέφθηκε το νέο Δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης συνομίλησε με στελέχη αθλητικών συλλόγων και γονείς και ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες των συλλόγων και την λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Συγκεκριμένα ενημερώθηκε από τα στελέχη του κολυμβητικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΥ Μανασίδη Ελευθέριο και Αυγερινό Μεσηνέζη για τις δράσεις των τμημάτων κολύμβησης και πόλο. Δήλωσε εντυπωσιασμένος από το έργο τους και τους συνεχάρη για  την προσπάθεια τους και το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στην Αλεξανδρούπολη. 

Επίσης τόνισε ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης παρά την οικονομική κρίση διατηρεί το κολυμβητήριο σε υψηλό επίπεδο πολύ ανώτερο του Ευρωπαϊκού.


Το ΠΟΤΑΜΙ πιστεύει ότι κάθε ευρώ που πηγαίνει στον αθλητισμό πρέπει να πιάνει τόπο και όχι να καταλήγει σε σωματεία σφραγίδες, άχρηστες εγκαταστάσεις ή «φουσκωμένα» διοικητικά έξοδα. 

Κάθε ευρώ που δίνουμε στον αθλητισμό είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση κι όχι έξοδο.

Ο Έβρος μας έχει ανάγκη και άλλων τέτοιων σύγχρονων  εγκαταστάσεων και η αρχή πρέπει να γίνει με ένα νέο κλειστό γυμναστήριο  "Το σπίτι του βόλεϊ" στην Αλεξανδρούπολη. 


Πηγή: http://www.gatzoli.gr/2015/01/blog-post_53.html#ixzz3OnXN5pQi