Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Στην τελική ευθεία για το League Cup , Νίκος Σαμαράς, με τη συμμετοχη του Εθνικού

Στην τελική ευθεία για το League Cup

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί το διήμερο 30-31 Ιανουαρίου στο γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας με την ευθύνη της ΕΣΑΠ και του Δήμου Γλυφάδας, που εκτός από την παραχώρηση του γυμναστηρίου είναι και συνδιοργανωτής με τις υπηρεσίες του ΚΑΠΠΑ (Κοινωνική – Αθλητική και Πολιτιστική Παρέμβαση Δήμου Γλυφάδας).
Ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες συσκέψεις του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου, στελεχών της ΕΣΑΠ, του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου και του Περικλή Δορκοφίκη, Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Γλυφαδας (και ενεργού αθλητή στη basketleague), οι οποίοι υποστηρίζουν προσωπικά και έμπρακτα το League Cup, με στόχο να γίνει μια εξαίρετη διοργάνωση που να αναδείξει το βόλεϊ και τα οφέλη του αθλητισμού γενικότερα και να προφέρει χαρά στον φίλαθλο κόσμο του βόλεϊ αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Επίσης έχουν ήδη συζητηθεί οργανωτικά θέματα, αλλά και η πραγματοποίηση παράλληλων εκδηλώσεων, εντός και εκτός γυμναστηρίου καθ΄όλη τη διάρκεια των δύο ημερών που θα διαρκέσουν οι αγώνες, οι οποίες θα αποτελέσουν ευχάριστες εκπλήξεις για το φίλαθλο κοινό που θα παρακολουθήσει τους αγώνες.

Σκοπός της ΕΣΑΠ του Δήμου Γλυφάδας και του ΚΑΠΠΑ είναι να αναδειχτεί η διοργάνωση σε μια μεγάλη γιορτή του βόλεϊ με τη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών και εθελοντών από τους συλλόγους των γύρω περιοχών. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σε δύο συνεντεύξεις Τύπου που προγραμματίζονται και θα ανακοινωθούν άμεσα.

Σε συνεργασία με τη NOVA που θα μεταδώσει την κορύφωση του 4ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» ανακοινώνεται το πρόγραμμα των αγώνων. Σε σχέση με το αρχικό πρόγραμμα αλλάζει η χρονική σειρά των ημιτελικών:

Το πρόγραμμα του Final-4

Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» Γλυφάδα

Ημιτελικοί

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

21.00: Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδούπολης (NOVA)

18.30: Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης (NOVA)

Τελικός

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

18.30: Νικητής Α΄ημιτελικού - Νικητής Β΄ημιτελικού (NOVA)
volleyleague.gr