Σελίδες


Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Θα απογειωθεί το «μαγαζάκι»

Θα απογειωθεί το «μαγαζάκι»

Τώρα που οι καλικάντζαροι εξαφανίστηκαν το ελληνικό βόλεϊ μπορεί να ηρεμήσει και να πορευτεί εν ειρήνη εντός του 2015. «Μαγαζάκια» και «μικροσυμφέροντα», «έμποροι» και «μανατζαρέοι» πέρασαν δύσκολες μέρες αλλά μετά του Άι Γιάννη όλα ηρεμούν και τα πάντα παίρνουν το δρόμο τους.
Σκέφτομαι τι μπορεί να εξόργισε περισσότερο τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και να έβγαλε αυτή την ανακοίνωση για την ΕΣΑΠ που δεν βγαίνει ούτε στα καλύτερα μετά από ντέρμπι αιωνίων. Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα πως ο Μαυρομάτης «τρελάθηκε» με τη δήλωση του Σάκη Μουστακίδης πως «αυτά δεν θα γίνονταν ούτε Μπελιγράτη, ούτε επί Προσαλίκα». Καλύτερα να τον μαχαίρωνε ο Σάκης τον Αχιλλέα παρά αυτό που είπε. Εδώ και 4,5 χρόνια προσπαθεί να φτιάξει κάτι που δεν θα είχε σχέση με τον Μπελιγράτη και τον Προσαλίκα και ο Μουστακίδης τον απαξίωσε. Έτσι και ο Αχιλλέας τα... πήρε και έβγαλε ανακοίνωση... καζαμία με λίγο γιουβέτσι.

Όλη η φασαρία έγινε για τον Σταύρο Κασαμπαλή. Πέρυσι τσακώνονταν επειδή κάποιοι θεώρησαν πως δεν τον υπολόγιζαν στον Εθνικό με την απόκτηση και του Νίκου Αγγελόπουλου και εφέτος τσακώνονταν ποιος θα τον πρωτοπάρει σε Εθνικό και Εθνική. Έτσι είμαστε. Στο άθλημα της υπερβολής και της χαμένης Ατλαντίδας όλοι είμαστε πατεράδες των ταλέντων και επικριτές των αποτυχημένων. Και τελικά το παλικάρι αρρώστησε με πυρετό και δεν έπαιξε στο δεύτερο φιλικό της Εθνικής με τη Καλαμάτα που κανονικά ήταν να γίνει με αντίπαλο τον Παμβοχαϊκό αλλά στο Βραχάτι πήδαγαν τις φωτιές του Άι Γιάννη και δεν πήγαν ποτέ στη Μεγαλόπολη. Ο Γιάννης Χλιός σκίζει τα ρούχα του πως είχε συμφωνήσει με τους κορίνθιους για το φιλικό και τώρα θέλει κι αυτός να βγάλει ανακοίνωση για να αρχίσουμε πάλι άλλη φάμπρικα. Καλά ηρεμήσαμε με «τα μικροσυμφέροντα» και «τα μαγαζάκια» τώρα θα μιλήσουμε και για τα... περίπτερα. Δεν ηρεμεί με τίποτα το άθλημα. Και φιλικό να προγραμματιστεί θα προκύψει διαφωνία. Μέχρι που θα απογειωθεί το «μαγαζάκι».
πηγη www.volleynews.gr