Σελίδες


Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Θα το πάρει ο Εθνικός»

 Ανδρεάδης: «Θα το πάρει ο Εθνικός» (video)

Ένας «ουδέτερος» παίκτης βρέθηκε στη δεύτερη συνέντευξη τύπου το Λιγκ Καπ. Ο Ανδρέας Ανδρεάδης πήγε στο «Μ. Λιούγκας» με τον γιο του Βαγγέλη, και χαιρέτησε τον πρώην προπονητή του, Σάκη Μουστακίδη με τον οποίο έφτασαν μαζί πέρσι ως το φάιναλ 4. Ο ίδιος μίλησε στο volleynews.gr για την διοργάνωση, αλλά και την κλήρωση του Κυπέλλου για την ΑΕΚ, ενώ χτυπά το καμπανάκι στην διοίκηση της ομάδας. 
«Θα γίνουν καλοί αγώνες. Ο τελικός θα είναι Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ευελπιστώ να γίνει ένα καλό ματς και ο Εθνικός θα πάρει το Λιγκ Καπ. Ξεκίνησα από τον Εθνικό, ζήσαμε πολλές στιγμές πέρσι κι εύχομαι στα παιδιά να κάνουν κάτι παραπάνω». 
Όσο για την ΑΕΚ και το παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, δήλωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι και μέσα στην έδρα της Παναχαϊκής. Η Παναχαϊκή αποτελείται από εξαιρετικούς παίκτες, τον Νίκο Ρουμελιώτη, τον Γιάννη Λιβαθηνό, παίκτες που έχουν παίξει πολλά χρόνια στην Α1. Έτσι όπως είμαστε δύσκολα θα πάρουμε τη νίκη. Αν η ομάδα ενισχυθεί ή παραμείνει... Αυτή τη στιγμή παίρνουμε μόνο διαβεβαιώσεις ότι το τμήμα θα ενισχυθεί και θα έρθουν χρήματα. Προς το παρόν δεν βλέπουμε φως στο τούνελ. Αν δεν γίνει κάτι ως το Σάββατο το μεσημέρι, δεν ξέρω αν θα υπάρχει ΑΕΚ την επόμενη ημέρα». 
πηγη www.volleynews.gr