Σελίδες


Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Στο Μπαρ η Εθνική Κορασίδων με Καμπερίδη-Ανδρεάδη

Στο Μπαρ για την πρόκριση πηγαίνουν

Με προορισμό το Μπαρ του Μαυροβουνίου θα αναχωρήσει αύριο τα ξημερώματα η Εθνική Κορασίδων (μέσω Βελιγραδίου), όπου και θα συμμετέχει στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Οι αντίπαλοι της Ελλάδας είναι το Μαυροβούνιο, η Ολλανδία και η Αυστρία. Την απευθείας πρόκριση στην τελική φάση παίρνει ο πρώτος κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτερες δεύτερες ομάδες, από τους 8 συνολικά ομίλους.

Ο τραυματισμός της Στέλλας Τσιάκουλα (τενοντίτιδα στο γαστροκνήμιο) δεν της επέτρεψε να ακολουθήσει την αποστολή με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Κυριάκο Καμπερίδη να επιλέγει τις ακόλουθες 12 αθλήτριες:

Πασαδόροι: Αικατερίνη Βλάχου (ΑΟ Αιγάλεω), Ελένη Καρακάση (ΑΟ Μαρκόπουλο)

Διαγώνιες: Λήδα Καστάνου (ΓΣΚ Ηρακλής), Άλκηστις Καραφουλίδου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού),

Ακραίες: Αθανασία Φακοπουλίδου (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός), Αικατερίνη Παπάζογλου (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων), Ελένη – Ελπίδα Μιλεντίγιεβιτς (ΑΟ Αιγάλεω), Κωνσταντίνα Δασκάλου (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων)

Κεντρικές: Άννα – Λαμπρινή Πήττα (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού), Βασιλική – Μαρία Διάλλα (ΑΣ Αργώ Βόλου)

Λίμπερο: Μαρία – Αικατερίνη Ξανθοπούλου (ΔΑΣ Ωραιοκάστρου)

Το πρόγραμμα του ομίλου
Παρασκευή 09.01
17:30, Ολλανδία – Ελλάδα
20:00, Μαυροβούνιο – Αυστρία
Σάββατο 10.01
17:30, Ελλάδα – Αυστρία
20:00, Ολλανδία – Μαυροβούνιο
Κυριακή 11.01
16:30, Αυστρία – Ολλανδία
19:00, Ελλάδα – Μαυροβούνιο

Την αποστολή πλαισιώνουν ο συνεργάτης του κ. Καμπερίδη, Γιάννης Ανδρεάδης, η φυσιοθεραπεύτρια Άντρεα Αλιγέωργα, η στατιστικολόγος Βίκυ Νεντή, ενώ αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Μπούλα Τουρσούγκα.
πηγη www.volleyball.gr