Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Ζήτω η Ορεστιάδα! Συνεχίζει με Δεληκώστα, συμφωνία με Γκιζάνη

Ζήτω η Ορεστιάδα! Συνεχίζει με Δεληκώστα, συμφωνία με Γκιζάνη

Η φωνή της λογικής και της ενότητας πρυτάνευσε στην Ορεστιάδα. Μετά από μαραθώνιο και ειλικρινή διάλογο οι παράγοντες της διοίκησης και ο Κώστας Δεληκώστας έδωσαν τα χέρια αλλά και αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες κι έτσι ο 43χρονος τεχνικός συνεχίζει κανονικά στην ακριτική ομάδα. Επίσης συζητήθηκε το πλάνο αποπληρωμών στους παίκτες κι όλοι συμφώνησαν πως πάνω απ όλα είναι ο σύλλογος και η βαριά ιστορία του.
Η είδηση προκαλεί ανακούφιση στον κόσμο της Ορεστιάδας που από την πρώτη στιγμή ζητούσε λύσεις χωρίς να υπάρξουν παραιτήσεις που θα βύθιζαν την ομάδα σε μεγαλύτερη κρίση.
Αλλωστε η παρουσία περισσότερων από 2.000 ακριτών στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό έδειξε με έμεσο τρόπο πως ο κόσμος αναγνωρίζει και στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει και από το τεχνικό επιτελείο και από τους παίκτες και από τη διοίκηση με όποια λάθη και παραλείψεις, ενώ αναμένεται να γίνει και προσπάθεια ώστε να έρθουν κοντά στο σύλλογο και άλλοι παράγοντες που επιθυμούν να βοηθήσουν.
Η Ορεστιάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 18 βαθμούς, μόλις 3 πίσω από τον Παναθηναϊκό τον οποίο μάλιστα νίκησε με 3-1 σετ, ενώ από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Φοίνικα Σύρου.
ΠΗΓΗ www.volleynews.gr